Znojmo: Nové ceny vstupného na znojemská sportoviště

30.01.2023 16:48 | Tisková zpráva

Od února budou na vybraných městských sportovištích platit nové ceníky. Rada města schválila navýšení ceny vstupného. Důvodem je několikanásobné zdražení provozních nákladů, především pak skokový nárůst cen energií.

Znojmo: Nové ceny vstupného na znojemská sportoviště
Foto: Znojmo
Popisek: Znojmo

Zvýšení vstupného se odvíjí od toho, jak energeticky náročná jednotlivá sportoviště jsou. Základní cena veřejného bruslení na zimním stadionu se tak zvýší z dosavadních 40 korun na 50 korun, za hodinu plavání v městských lázních zaplatí dospělý místo 45 korun 70 korun.

„Víme, že zdražení vstupného na sportoviště není příjemná zpráva. Současné náklady na jejich provoz nám ale nedávají na výběr. Snažili jsme se nicméně udržet vstupné v přijatelných mezích. Porovnávali jsme i ceníky z jiných měst a Znojmo v tomto ohledu patří rozhodně k těm levnějším,“ uvedla místostarostka Bohumila Beranová.

Upravené ceníky se týkají zimního stadionu, lázní, sportovní haly na ulici F. J. Curie, hřiště s umělým povrchem, beachového a tenisového hřiště u stadionu v Horním parku a haly na Dvořákově ulici. Ceník pak byl stanoven i pro novou lezeckou stěnu Leska.

Pravidelní návštěvníci vybraných sportovišť mohou i nadále ušetřit, když si pořídí předplatitelskou kartu. Příkladem může být vstupné do bazénu v lázních, které bude pro předplatitele o 10 korun levnější. Za výhodnější cenu si majitel karty zasportuje i ve sportovní hale na Dvořákově ulici nebo na nové lezecké stěně v Lesce. V létě mu pak karta poskytne vedle slevy i rychlejší průchod turniketem na plovárně Louka.

Kompletní informace včetně provozní doby a aktuálních ceníků budou od 1. února k dispozici na webových stránkách ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…