Znojmo: Organizace na podporu škol a vzdělávání pedagogů otevře své dveře

02.01.2018 15:22

Středisko služeb školám a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno (dále jen Středisko) je vzdělávací a poradenská organizace s cílem podporovat a zdokonalovat školské prostředí v Jihomoravském kraji. Znojemská pobočka má nově od října loňského roku své sídlo v moderní budově na ulici Jana Palacha. Ve středu 10. ledna tu otevře své dveře a prezentuje svoji činnost a aktivity.

Znojmo: Organizace na podporu škol a vzdělávání pedagogů otevře své dveře
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Mezi ty patří například zajišťování dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků a koordinace podpůrných činností pro školy a školská zařízení. Na Den otevřených dveří jsou tak srdečně zváni zástupci organizací a institucí, kteří by rádi využili služeb Střediska ve Znojmě. Ve středu 10. ledna od 9:00 do 16:00 hodin si mohou zájemci prohlédnout znojemské pracoviště a shlédnout prezentaci realizovaných vzdělávacích aktivit.

Středisko služeb školám a Brno, příspěvková organizace je vzdělávací a poradenskou organizací s více než dvacetiletou praxí a zkušenostmi v oblasti školského prostředí působící v celém Jihomoravském kraji. Zaměřuje se na podporu škol se širokým záběrem nabízených činností. Nabízí akreditované vzdělávací programy, kvalifikační studie, služby usnadňující provoz škol a školských zařízení a zajišťuje potřebné vybavení. Více ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

19:27 Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

Celkem 400 bytů, z toho 280 na městských pozemcích a 120 na parcelách soukromých investorů nabídne n…