Znojmo: Přednáška poradí, jak překonat manželskou krizi

11.02.2018 11:45

V rámci rodinné politiky města Znojma zve město Znojmo na přednášku psycholožky Ivany Biravské na téma Jak překonat manželskou krizi, která se uskuteční ve čtvrtek 15. února od 16:30 hodin v Městské knihovně ve Znojmě. Přednáška s besedou potrvá přibližně hodinu a vstup na ni je zdarma.

Znojmo: Přednáška poradí, jak překonat manželskou krizi
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Akce je pořádána v rámci Národního týdne manželství, který je letos vyhlášen na týden od 12. do 18. února 2018. Jeho mottem je Manželství bez mýtů. Cílem této akce je povzbudit ty, kdo se do manželství chystají nebo už jsou svoji, aby v tomto týdnu zvláštním způsobem investovali do svého vztahu, který si to určitě zaslouží, neboť dobré manželství není samozřejmost. Více informací o národním týdnu manželství najdete ZDE.

Cíle rodinné politiky ve městě Znojmě je vytvořit komplexní systém podpory rodin tak, aby zde bylo prostředí přívětivé k naplnění poslání rodin, a podporovat vznik funkčních rodin, kvalitu rodinného života a vhodných podmínek pro rodiny tak, aby jejich členům bylo umožněno naplňovat rodičovské i profesní životní plány. Více informaci ke Koncepci rodinné politiky města Znojma na období 2016–2019 najdete na stránce sociálního odboru na webu města Znojma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…