Znojmo: Přípravy na Tříkrálovou sbírku jsou v plném proudu

25.12.2020 15:02

Letos má sbírka jednu novinku, a to že trvá od 1. do 24. ledna 2021. Je to o 10 dní déle, než jsme byli zvyklí. Koledování připravuje Oblastní charita Znojma s respektem k ochraně zdraví obyvatel.

Znojmo: Přípravy na Tříkrálovou sbírku jsou v plném proudu
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Do Tříkrálové sbírky se po celém znojemském okrese zapojuje přes 1500 koledníků, asistentů a dobrovolníků. Tato sbírka je spojená s vánoční dobou, kdy by si každý z nás měl uvědomit, že jsou mezi námi lidé, kteří potřebují naši pomoc a sami si pomoci nemohou, lidé, kteří jsou vážně nemocní, osoby s tělesným a mentálním postižením, umírající, opuštěné děti aj. Proto otevřete prosím své dveře těmto koledníkům, kteří jsou vyslanci radostné Boží zvěsti, a pomozte svým štědrým darem.

Pomoci můžete také prostřednictvím dárcovské SMS zprávy ve tvaru: DMS KOLEDA na číslo 87 777 (cena jedné DMS je 30 Kč u všech telefonních operátorů, Charita obdrží z každé DMS částku 28,50 Kč). Příspěvek můžete také předat osobně v sídle Oblastní charity Znojmo na Dolní České 1 ve Znojmě anebo zaslat na sbírkový účet č. 66008822/0800 VS: 77706700. Podporu této sbírky můžete také vyjádřit sledováním Tříkrálového koncertu, který se bude vysílat v přímém přenosu v neděli 10. ledna 2021 od 18:00 hodin na ČT 1.

Aktuální informace o sbírce najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Chemický postřik proti plevelu

13:37 Kolín: Chemický postřik proti plevelu

Město Kolín informuje své obyvatele o harmonogramu chemického postřiku proti plevelu.