Znojmo: Se slavností vína začaly perné pracovní dny strážníkům

02.09.2022 21:23 | Tisková zpráva

Pro strážníky Městské policie Znojmo začalo Znojemské historické vinobraní již ve čtvrtek ráno a skončí v neděli. Hlavní činností strážníků je kontrolní činnost a zajištění veřejného pořádku v centru města a jeho blízkém okolí.

Znojmo: Se slavností vína začaly perné pracovní dny strážníkům
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Městská policie Znojmo nic nepodcení a nasadí do ulic maximální počet strážníků. Návštěvníci se na ně mohou obrátit s žádostí o pomoc nebo radu. Apelujeme na návštěvníky, aby měli svoje osobní věci neustále pod kontrolou. Nenoste u sebe větší obnos peněz a zbytečné cennosti. Stále platí, že auto není trezor, tak ani neponechávejte ve vozidle věci, které by mohly lákat zloděje.

V minulosti se znojemští strážníci setkali s nejedním případem ztraceného dítěte v průběhu vinobraní. Vyvarujte se této stresové situaci a nenechávejte svoje děti ani na moment bez dozoru. Doporučujeme rodičům, aby vybavili své děti telefonním číslem na jednoho z rodičů napsaném např. na lístečku, které bude mít dítě při sobě (batůžek, bunda) anebo speciálním náramkem s telefonním číslem.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havířov: Mobilní radnice 19. června na náměstí Republiky představí novou komunikační síť

16:31 Havířov: Mobilní radnice 19. června na náměstí Republiky představí novou komunikační síť

Město Havířov pro své občany v nejbližších dnech zřídí chytrou komunikační síť. Jmenuje je se Munipo…