Znojmo: Seriál závodů dorazí do města 9. září. Registrujte se už nyní

24.07.2017 20:15

Největší seriál závodů na horských kolech, Kolo pro život, slaví již 18. jubileum. Do Znojma zavítá závod již počtvrté, a to v sobotu 9. září 2017, kdy se uskuteční jeden z jeho závodů: Znojmo Burčák Tour Kooperativy. Závodů se mohou účastnit profesionálové i široká veřejnost, děti i dospělí. O zábavu bude postaráno v doprovodném programu. Registrujte se na závod už nyní.

Znojmo: Seriál závodů dorazí do města 9. září. Registrujte se už nyní
Foto: Znojmo
Popisek: Znojmo

Jako první odstartují dětské závody, zvlášť holky a kluci, mezi 9.00 až 11:50 v parku před Louckým klášterem. Pro dospělé jsou závody přizpůsobené výkonnostním kategoriím, a tak mají na výběr 3 různě náročné trasy. Nejprve odstartuje kategorie na 57 km z Masarykova náměstí v 11.30 hodin, z areálu Louckého kláštera vyrazí závodníci na trasu 33 km ve 12.30 hodin, a nakonec následuje nesoutěžní fitness jízda dlouhá 17 km, jejíž trasa povede od Louckého kláštera přilehlou přírodou a vinicemi.

Kromě závodů je pro soutěžící a návštěvníky nachystaný doprovodný program. V parku před Louckým klášterem se celý den budou odehrávat dětské závody a hry a na programu je i tombola. Ke koupi bude kvalitní občerstvení nebo také sportovní vybavení.

Informace a přihlášky lze získat na kontaktu ZDE nebo na telefonním čísle 721 712 537. Registrace online je možná do středy 6. září 2017. Kdo se nestihne zaregistrovat, má šanci se přihlásit osobně v předvečer závodu v Louckém klášteře od 18.00 do 20:00 hodin nebo v den závodu od 8:00 do 11:30 hodin. Více informací o závodě ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Obnova veřejného osvětlení přinese výraznou úsporu

20:27 Litoměřice: Obnova veřejného osvětlení přinese výraznou úsporu

Úsporu elektrické energie až o 90 % přinese městu Litoměřice projekt „Obnova soustavy veřejného osvě…