Znojmo: Spot znojemského vinobraní získal zlato v soutěži Tourfilm 2020

17.02.2020 21:10

Ze studia Videobrothers pochází za poslední roky všechny spoty Znojemského historického vinobraní, které pak lákají návštěvníky na další ročníky. Jinak tomu nebylo ani v roce 2018, kdy vzniklo promo video, jež nyní v soutěži Tourfilm 2020 získalo hlavní cenu v kategorii promo spotů.

Znojmo: Spot znojemského vinobraní získal zlato v soutěži Tourfilm 2020
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Předání ceny soutěže Tourfilm 2020 proběhlo v rámci pražského veletrhu Holiday World,ve čtvrtek 13. února. Tvůrci spotu, Janu Otrubovi, předal cenu ředitel společnosti CzechTourism Jan Herget. Porota ocenila především kvalitu zpracování a také to, že se spot nesnaží za každou cenu podbízet se aktuálními trendy, a naopak pojetí je přizpůsobeno požadovanému vyznění celé akce a ztvárnění autentické atmosféry. Z ocenění máme všichni velkou radost!

Je třeba dodat, že to nejsou jen spoty z vinobraní, ale třeba i z kampaně Znojmochutná, které se stávají oceňovanými. „Každé promo video, které vzniklo, pomáhá městu vytvořit novou, moderní, komunikační tvář, která se odráží ve všech formách propagace ať už na sociálních sítích, různých outdoorových kampaních nebo veletrzích. Nejde jen o kvalitu, kterou spoty mají, ale právě i o náplň a každý záběr, který dokážou Otrubovi zachytit. Je vidět, že jako rodilí Znojmáci mají k městu velmi blízko,“ zhodnotil František Koudela, ředitel Znojemské Besedy.

Nově oceněný spot můžete spolu s dalšími desítkami videí shlédnout na Youtube kanálu města Znojma nebo znojmo.tv. Přímý odkaz na spot je ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…