Znojmo: V Kotkově opravují veřejné osvětlení

03.10.2020 7:34

V ulici Kotkova se pracuje na kompletní rekonstrukci veřejného osvětlení. Opravují se kabely, sloupy i svítidla, a to po celé délce ulice. Město tu investuje téměř 2,5 milionu korun.

Znojmo: V Kotkově opravují veřejné osvětlení
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Práce na rekonstrukci zahájila firma v září, dokončení je v plánu do konce října. Rekonstrukci provádí firma ELSPACE s.r.o.

Kromě ulice Kotkova letos vymění osvětlení i v rámci dalších stavebních akcí ve městě. Rekonstrukce osvětlení je v plánu v ulici Horní Česká, v ulicích Fejfalíkova a Legionářská. S novým osvětlením mohou počítat i obyvatelé z vnitrobloku Sokolovská – Dukelských bojovníků, kde aktuálně probíhá revitalizace. Dále se pak rozšiřuje osvětlení (tj. nové vedení a sloupy) v Konicích a na ul. Nová Přímětická.

Rada města také schválila na svém posledním jednání první etapu rekonstrukce chodníku a veřejného osvětlení na ulici M. Kudeříkové. S pracemi se začne po podpisu smlouvy s realizační firmou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…