Znojmo: Zastupitelé se mimořádně sejdou v úterý

15.08.2021 11:28

Nad rámec plánovaného harmonogramu zasedání se znojemští zastupitelé sejdou mimořádně v úterý 17. srpna 2021 v 15:00 hodin v zasedací místnosti zastupitelstva (Obroková 1/12). Zastupitelé budou míst na programu dva body.

Znojmo: Zastupitelé se mimořádně sejdou v úterý
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Prvním bodem je pověření nového ředitele Městské policie Znojmo jejím řízením – dle výsledku výběrového řízení na pozici Strážník pověřený plněním některých úkolů při řízení Městské policie Znojmo.

Druhým bodem na programu bude schválení poskytnutí účelového peněžitého daru obcím postiženým živelnou pohromou. Rada města dne 12. července zastupitelstvu navrhla rozdělit mezi pět obcí 1 milion korun, tedy poskytnout dar ve výši 200 tisíc každé. Příjemci daru jsou město Hodonín, obce Lužice, Mikulčice, Hrušky a městys Moravská Nová Ves.

Zasedání bude vysíláno online přes oficiální YouTube kanál města Znojma www.youtube.com/c/ZNOJMOOFFICIAL. Záznam z jednání bude na YouTube zveřejněn v anonymizované podobě do 15 dnů ode dne konání zasedání zastupitelstva.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

20:27 Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

Statutární město Zlín zahájilo ve spolupráci s externí firmou odchyt přemnožených nutrií. První odch…