Znojmo: Získejte jazykovou zkoušku z angličtiny FCE přímo ve městě

09.03.2021 17:38

Studenti i veřejnost se mohou nyní zaregistrovat na jazykovou zkoušku z angličtiny FCE, kterou za zvýhodněných podmínek ve Znojmě pořádá Soukromá ekonomická škola Znojmo (SVŠE) ve spolupráci s organizací Cambridge P.A.R.K. Zkouška FCE, proběhne 29. května 2021. Studentům a absolventům s trvalým pobytem ve Znojmě radnice úspěšně složený certifikát díky projektu Kolumbus proplatí. Škola navíc nabízí i možnost vyzkoušet si zkoušku nanečisto.

Znojmo: Získejte jazykovou zkoušku z angličtiny FCE přímo ve městě
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Dalším bonusem je, že SVŠE může díky partnerství s jazykovou školou nabídnout i o 200 korun nižší cenu, takže konečná cena za certifikát FCE je 4 350 korun.

Studenti středních a vysokých škol a absolventi do dvou let po skončení školy s trvalým bydlištěm ve Znojmě a jeho městských částech mohou navíc požádat město Znojmo o proplacení úspěšně složené zkoušky, a to v rámci projektu Kolumbus – Znojmo mluví anglicky. Sama SVŠE svým studentům prezenční formy, bydlící mimo Znojmo, přispěje v případě úspěšně složené zkoušky 2 000 Kč.

Uchazeči registrovaní ke zkoušce mohou absolvovat zkoušku FCE nanečisto (tzv. MOCK) v prostorách SVŠE v termínu 26. března 2021. Registrace je možná do 14. března. Pro neregistrované zájemce je poplatek za zkoušku nanečisto 500 korun. Pokud se kandidát do 3 měsíců od data konání ústní části MOCKu přihlásí k libovolnému termínu reálné zkoušky, získá slevový voucher na zkoušku.

Zkouška FCE ve Znojmě: důležité termíny

Řádná registrace: do 25. 4. 2021

Pozdní registrace: příplatek za pozdní registraci 700 Kč

Termín zkoušky (písemné i ústní): 29. 5. 2021

Registrace je možná osobně na studijním oddělení SVŠE nebo online na www.svse.cz, kde najdete i veškeré informace.

PROJEKT KOLUMBUS

Projekt Kolumbus vznikl v roce 2012 jako nástroj v boji proti nezaměstnanosti a pro posílení konkurenceschopnosti na trhu práce. Znojmo mluví anglicky (funguje od 2013) se stalo jednou z jeho nejúspěšnějších částí. Žáci, studenti i absolventi mají možnost získat podporu ve formě proplacení úspěšně složeného jazykového certifikátu, pokud splní podmínky projektu. Jednou z těch zásadních je mít trvalé bydliště ve Znojmě nebo jeho městských částech. Více informací najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava přivítá květen Májovým jarmarkem a slavnostmi

19:27 Jihlava přivítá květen Májovým jarmarkem a slavnostmi

Na tradiční zaplétání máje se můžete těšit v sobotu na Masarykově náměstí od 15:45. Zhostí se ho fol…