Znojmo hledá nejlepší učitele roku 2022

08.01.2023 17:34 | Tisková zpráva

Město i letos při příležitosti oslav Mezinárodního dne učitelů ocení nejlepší pedagogy působící na znojemských školách. Návrhy nominací lze posílat do 28. února 2023.

Znojmo hledá nejlepší učitele roku 2022
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Nominovat učitele je možné ve dvou kategoriích: Výrazná pedagogická osobnost roku a Ocenění za dlouhodobou tvůrčí pedagogickou činnost, a to prostřednictvím formuláře, který naleznete i s podrobnými informacemi na webových stránkách odboru školství, kultury a památkové péče. Učitele mohou vybírat a navrhovat nejen odborníci z řad pedagogických pracovníků, ale i spokojení rodiče.

Za rok 2021 byly oceněny celkem čtyři znojemské pedagožky. Za dlouhodobou pedagogickou činnost si ocenění převzaly PhDr. Miloslava Čtveráčková ze Střední zdravotnické a vyšší odborné zdravotnické školy, Mgr. Radka Štolová ze ZŠ Václavské náměstí a Ivona Křivanová z MŠ náměstí Armády. V kategorii Výrazná pedagogická osobnost pak byla oceněna Mgr. Ilona Nechvátalová ze ZŠ Prokopa Diviše.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…