Znojmo nabízí k prodeji další nebytové prostory a volné byty

06.12.2019 18:55

Vedle probíhajícího doprodeje městských bytů stávajícím nájemcům nabízí město k prodeji další nebytové prostory a volné byty, které jsou v domech určených k prodeji.

Znojmo nabízí k prodeji další nebytové prostory a volné byty
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

O koupi těchto bytových a nebytových jednotek se může ucházet každý, kdo podá nabídku do nabídkového řízení, které podléhá nově schváleným Pravidlům pro nabídková řízení na prodej bytového fondu města Znojma. Základní informace o jednotkách určených k prodeji najdete v níže uvedených tabulkách.

Jednotlivé nebytové prostory a volné byty budou postupně (po třech) nabízeny v nabídkových řízeních zveřejněných na úřední desce Městského úřadu Znojmo, vedené i v elektronické podobě na www.znojmocity.cz – Městský úřad – Úřední deska – Dokumenty odboru majetkového.  První byty by se tu měly uveřejnit v lednu 2020. Součástí oznámení záměru prodeje budou i veškeré dokumenty potřebné k podání nabídky na nabízené jednotky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…