ANO: Cenzura na radnici?

19.02.2015 22:24

Těžkou práci s nutnou reorganizací úřadu městské části Praha 8 nám neulehčuje ani pokus o cenzuru z řad bývalé radniční garnitury.

ANO: Cenzura na radnici?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hnutí ANO 2011

Lidé z bývalého vedení radnice Prahy 8 se stále nemohou smířit s faktem, že úřad, z něhož si udělali dojnou krávu, už jim další možnosti k vyvádění prostředků z obecního rozpočtu neposkytne. Namísto předání fungujícího úřadu se jej snaží co nejvíc poškodit. Místo konstruktivního jednání ve prospěch naší čtvrti tak zaznamenáváme pouze nechutné kydání hnoje a házení klacků pod nohy. Sabotáže, které jsme nuceni neustále opravovat, které nás zbytečně stojí více času, úsilí a energie. 

V posledním případě se však k tomuto „běžnému“ politickému jevu přidala i snahu o cenzuru. V politicky vyhrocené diskusi koalice s opozicí o reorganizaci úřadu městké části v měsíčníku Osmička nebyl otištěn příspěvek Hnutí ANO. Referent na pozici šéfredaktora tohoto časopisu odeslal číslo do tisku bez našeho textu. Tento pokus o umlčení je v přímém rozporu s demokratickým systémem, v němž má každý právo na vyjádření svého názoru. Zvláště, když se jedná o takovou věc, jakou je vysvětlení zmíněné reorganizace úřadu, které je v nejlepším zájmu obyvatel Prahy 8.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…