ANS ředitelům škol: Chráníte farmaceutické společnosti nebo zdraví dětí?

02.09.2021 6:39 | Komentář

Čtvrtý dopis ANS ředitelům škol v ČR aneb ochrana dětí a českého školství.

ANS ředitelům škol: Chráníte farmaceutické společnosti nebo zdraví dětí?
Foto: aliancens.cz
Popisek: Aliance národních sil - logo

Vážení ředitelé škol,

zasíláme vám již počtvrté informace, které Vám pomohou se správně rozhodnout. Nyní v souvislosti s aktuálními opatřeními MZ, které se týká škol a jejich fungování od září t.r. (MZDR 14600/2021-19/MIN/KAN).

Z naší strany jde zároveň o morální výzvu, kterou byste měli vyslyšet, pokud myslíte svou profesní roli vážně. V opačném případě budete nést následky z toho plynoucí: poškození své pověsti, potažmo obvinění z páchání a podílení se na trestné činnosti poškozování dětí Vám svěřených.

Chráníte farmaceutické společnosti nebo zdraví dětí?

Rozhlédněte se kolem sebe svýma očima, zvažte aktuální situaci, prostudujte si přiložené materiály. Nesledujte jen televizní zpravodajství a denní tiskoviny. Pochybujte a kontrolujte práci ministerských úředníků, kteří jsou očividně nekompetentní a své funkce vykonávají v rozporu s českou legislativou a podílejí se na likvidaci českého školství a ještě hůře: přímo poškozují fyzické i psychické zdraví dětí ve školách. Ve skutečnosti to však nejsou oni, ale právě Vy, kdo je vykonavatelem tohoto zla na dětech. Skutečná odpovědnost jde za Vámi.

Uvědomujeme si, že situace není pro Vás snadná. V ohrožení je Vaše pracovní pozice, ale co je to ve srovnání s životem dětí?

Budete se podílet na organizovaném zločinu nebo nebudete?

Rozhodnutí je ve Vašich rukou. Podporu a pomoc Vám nabízíme. Stejně tak Vám ho nabízí i další hnutí, spolky, skupiny, odborníci a jednotlivci v této zemi. Nebojte se a jednejte dokud je čas.

Sdílejte tuto výzvu a informace s dalšími lidmi, přepošlete jim tento email i s přílohou. Jednejte.

V příloze najdete potřebné informace, rady a návody od advokátky Mgr. Jany Zwyrtek Hamplové, které Vám pomohou vzniklou situaci řešit. Proberte to se svými kolegy ve škole i se zřizovateli vaší školy. A pokud nenajdete patřičnou podporu, zachovejte si svou osobní čest a použijte svou funkci k tomu, abyste nesmyslná opatření ve vaší škole neaplikovali. Rodiče mají svou svobodnou vůli a mohou se rovněž samostatně rozhodnout, informujte je, buďte jim oporou nejen svým rozumem, ale i odvahou.

V příloze tohoto emailu jsou doporučení jak pro rodiče, pro vás jako ředitele školy, tak i pro zřizovatele škol.

Buďte stateční, nebuďte hloupými loutkami a staňte se skutečnými řediteli škol.

S vřelým pozdravem a přáním všeho dobrého předsedkyně, místopředsedové a předsedové krajských klubů Aliance národních sil

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Praha koupí pozemky v Karlíně důležité pro rozvoj okolí Negrelliho viaduktu

19:05 Zábranský (Piráti): Praha koupí pozemky v Karlíně důležité pro rozvoj okolí Negrelliho viaduktu

Zastupitelé hlavního města Prahy schválili odkup osmi pozemků od Českých drah. Pozemky se nacházejí …