Baránek (Soukromníci): Dukovany definitivně smazaly hranici mezi ministrem a poskokem

04.04.2021 15:17

Takový to byl nadějný kádr. Je pravdou, že poslouchat jeho projevy bylo vždy velmi obtížné. Zjistit, co vlastně chce říct je někdy kumšt, ale trpělivý posluchač se nakonec dozví.

Baránek (Soukromníci): Dukovany definitivně smazaly hranici mezi ministrem a poskokem
Foto: archiv
Popisek: Rudolf Baránek

Není kariérní diplomat, ale pro svou kariéru udělá cokoliv. Můj děda pro to měl příměr: „Pozor, ten jde za svým přes mrtvoly.“

Vedl Asociaci podnikatelů, přesto byl hlavním přisluhovačem Babiše při zavádění EET a kontrolního hlášení. Tímto „zásadním“ postojem si vysloužil první ministerské křeslo. Následovalo druhé křeslo a funkce místopředsedy vlády. Potud je mi to jedno. Je to naše opozice.

Výše i níže uvedené jsem se rozhodl napsat poté, co velkým podvodem vtáhl do hry o Dukovany Rusko. Zde už jde o osud republiky na mnoho desetiletí.

Karel Havlíček tím dokázal, že za možnost kariéry je ochoten lhát od rána do večera a být slouhou kohokoli. Před pár dny se pochlubil, že bude v podzimních parlamentních volbách č. 1 za ANO v Jihočeském kraji. Věřme, že mu to přemýšliví Jihočeši spravedlivě spočítají.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…