Benc (ODS): Obhájci pravicových idejí aneb postavme se sráčům

12.08.2013 18:20

Už jsem si v minulosti několikrát říkal, že to je poslední hřebíček do rakve ODS, když různí „obhájci pravicových idejí“ potápěli zbytky důvěryhodnosti ODS a jejich představitelů.

Benc (ODS): Obhájci pravicových idejí aneb postavme se sráčům
Foto: red
Popisek: Logo ODS

Nešťastné extempore premiéra Nečase a jeho femme fatale Jany Nagyové, bylo jen  tragikomickým vyvrcholením příběhu vládního angažmá ODS. Doopravdy jsem myslel, že nic horšího se nemůže stát.

Jenže přišla středa  7. srpna 2013 a opět stejný scénář. Další dva věrozvěstové pravicových idejí a bojovníci proti odklonu ODS od pravicových hodnot se zachovali jako sráčové – výstižnější  výraz mě nenapadá. 

Můžeme vypadat jinak, než jako naprostí pitomci a lidi, se kterými není radno se pouštět do jakéhokoliv kontaktu. Můžeme  si  snad myslet, že by nás někdo volil, když se chováme takovým způsobem.

Ještě větší úžas však ve mně vyvolává to, že existují v ODS tací, kteří volají po angažmá Václava Klause. Není snad nad slunce jasné, že otec zakladatel a děda rozkladatel  Václav  Klaus, režíruje postupnou likvidaci ODS. Kde se bere ta troufalost a pohrdání inteligencí  občanů naší země při tvrzení,  že Václav  Klaus   je respektovanou a důvěryhodnou personou, reprezentující pravicové hodnoty.  Rozbory  rozdílů mezi pravicovou rétorikou  a skutečným jednání v podání Václava Klause ponechám politologům, jakožto psychologům rozbor jeho osobnostních  rysů.

Musíme se jednoznačně postavit proti sráčům, kteří  si z nás dělají doslova srandu.  Všichni členové ODS, kteří působí veřejně, jsou starosty, radními,  zastupiteli se stávají v očích svých spoluobčanů přinejlepším podivnými  existencemi.  Jak k tomu přijdeme, abychom kvůli těm různým sráčům v ODS, kteří si z politiky udělali byznys a salonní zábavu, přicházeli o kredit a dobrou pověst. Vždyť i naši přátelé a rodinní příslušníci,  mnohdy nejsou schopni pochopit, co  vlastně s těmi sráči máme společného.

ODS je v mimořádném ohrožení,  a to si vyžaduje mimořádná opatření. Když byla ve starověkém Římě ohrožena sama existence státu, bylo nutné omezit demokracii a zvolit triumvirát. Taková doba nastala,  a proto  je třeba najít triumvirát důvěryhodných  a  respektovaných osobností, kteří budou mít odpovědnost a pravomoc vést ODS do parlamentních voleb.

Musíme mít sílu pojmenovat   všechny  sráče a zbavit se jich. Musíme nabídnout důvěryhodné a obecně respektované osobnosti.  Jsem přesvědčen, že takových lidí je v ODS drtivá většina.

Pojďme se společně postavit proti všem sráčům a nenechme si vzít naději. Věřím, že jsme schopni bez trapných ideologických floskulí sdělit, že stojíme za lidmi, kteří mají život ve svých rukou a odpovědně pracují pro blaho svojí rodiny i celé společnosti.

Mgr. Ota Benc
předseda OS ODS Havlíčkův  Brod
krajský zastupitel

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.