Bobošíková: Místo chudoby a chaosu nabízíme prosperitu

19.09.2013 18:18

Blok Hlavu vzhůru! podpořil na pražském Andělu i Václav Klaus.

Bobošíková: Místo chudoby a chaosu nabízíme prosperitu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Bobošíková

Volební blok - HLAVU VZHŮRU zahájil dnes na pražském Andělu svou volební kampaň. Předsedkyně volebního bloku HLAVU VZHŮRU Jana Bobošíková a volební lídři jednotlivých krajů vyjádřili svou nespokojenost s absencí pravicové politiky. Všichni deklarovali svou připravenost navrátit do české politiky hodnoty jako jsou státní suverenita, prosperita a svoboda. „Za pět týdnů budeme rozhodovat o tom, v jaké zemi budeme žít. Zda budeme žít v zemi svobodné, která se vydá opět na cestu prosperity, a nebo budeme žít v zemi, která míří do chudoby a chaosu. Já nabízím tu první cestu,“ řekla na úvod kampaně předsedkyně volebního bloku HLAVU VZHŮRU Jana Bobošíková.

Dnešního zahájení volební kampaně bloku HLAVU VZHŮRU se zúčastnil Václav Klaus. Ve svém vystoupení uvedl mimo jiné: „Přišel jsem proto, abych podpořil toto volební uskupení. Heslo Hlavu vzhůru je velmi potřebné pro naši zemi, pro nás všechny. Protože dlouhá desetiletí jsme žili ve světě, kdy jsme hlavu měli sklopenou, pak jsme se trochu nadechli. V 90. letech se nám zdálo, že to bude jinak. Myslím, že se to už zase vytratilo, zase už hlavu skláníme. Způsobujeme si to do jisté míry sami svou vlastní nevraživostí a rozhádaností. Nepochybně to ale způsobuje i to všechno, co přichází z Evropské unie.“

Jana Bobošíková podle Václava Klause, o Evropské unii mluvila vždycky naprosto jasně, naprosto nekompromisně, jako málokdo v naší zemi a příkladů je hodně. „A i to je důvod, abych toto hnutí podpořil,“ řekl závěrem svého vystoupení Václav Klaus.

V 16:16 hodin volební blok HLAVU VZHŮRU zahájil volební kampaň vypuštěním balónků, které doprovázeli všichni přítomní pohledem vzhůru.

David Štěpán
tiskový odbor volebního bloku HLAVU VZHŮRU

Ing. Jana Bobošíková

  • Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: HLAVU VZHŮRU!

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…