Bradáč (SPO): Krajská organizace Karlovarského kraje zvolila nové vedení

23.01.2017 5:28

SPO z Karlovarského kraje měla svou konferenci

Bradáč (SPO): Krajská organizace Karlovarského kraje zvolila nové vedení
Foto: archiv kandidáta
Popisek: Lídr SPO v Karlovarském kraji Jaroslav Bradáč

V sobotu 21. ledna, v příjemném prostředí restaurace na Ranchi Eldorado V Novém Kostele proběhla Krajská konference SPO Karlovarského Kraje. Za účasti předsedy SPO, senátora Ing.Jana Veleby projednalo takřka padesát delegátů z celého kraje výsledky krajských voleb a účast SPO v krajské koalici. Předmětem jednání a věcné diskuse bylo i další směřování činnosti SPO v Karlovarském kraji, příprava na podzimní volby do Parlamentu ČR, a také podpora čestného předsedy SPO a prezidenta ČR pana Ing.Miloše Zemana , pokud se rozhodne znovu kandidovat v příští prezidentské volbě.

Jednání konference pozdravili i pozvaní čestní hosté, první polistpadový ministr obrany pan arm.generál Miroslav Vacek, a poslanec PČR pan PaeDr. Josef Novotný.

V pracovní části pak delgáti konference zvolili nové předsednictvo, kde krajským předsedou zůstal JUDr.Josef Kvasnička, místopředsedy byli zvoleni Ing.Jaroslav Bradáč, JUDr. Jiří Chmelarčík a Ing.Zdeněk Uhlíř. Krajský výbor pak doplnili zvolení zástupci z místních organizací.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice