ČSSD: V příštím týdnu si připomínáme dvě významná data

14.11.2021 11:41 | Tisková zpráva

Připravili jsme pro vás k využití na místních vývěskách letáky k výročí Dne boje za svobodu a demokracii a k obnovení činnosti ČSSD v roce 1989.

ČSSD: V příštím týdnu si připomínáme dvě významná data
Foto: ČSSD
Popisek: ČSSD

Den boje za svobodu a demokracii 17. listopadu je dnem, kdy si všichni můžeme uvědomit, jak důležité jsou pro každého z nás hodnoty jako svoboda a demokracie, jak moc jsou křehké a jak moc se za ně vyplatí bojovat. Sami o tom víme své, protože sociální demokraté byli trnem v oku jak nejprve nacistům, tak později také komunistům. Díky událostem 17. listopadu 1989 jsme mohli obnovit činnost do té doby exilové sociální demokracie v rámci komunistického režimu.

Významné výročí připadá na 19. listopadu. Díky tomu jsme se mohli v uplynulých více než 30 letech významně podílet nejenom na budování svobod a demokratických hodnot v naší zemi, ale také na prosazování sociálních jistot a lepších životních i pracovních podmínek českých občanů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

svoboda slova

Cituji vás: ,,„Pak tu ale máme spoustu věcí označovaných za ‚dezinformační narativ‘ a podobně, kdy je zřejmé, že se toto označení používá jen jako zbraň proti politickým oponentům." Je zajímavé, že to říkáte zrovna vy, když tato vláda, kde je i ODS a ostatně hlavně sám Fiala dost často toto dělá a n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Vláda nás netáhne na západ a brzdí růst ekonomiky, říká Zaorálek

8:49 SOCDEM: Vláda nás netáhne na západ a brzdí růst ekonomiky, říká Zaorálek

Přetrvává krize na trhu s bydlením, řada lidí řeší tíživou sociální situaci, ve veřejném sektoru něk…