ČSSD: Zrušení smlouvy navrhla primátorka Krnáčová, jinak bychom to udělali my

31.03.2015 15:24

Pražští sociální demokraté přivítali, že Rada hlavního města dnes rozhodla o zrušení smlouvy s advokátní kanceláří Kocián, Šolc, Balaštík, která měla Prahu zastupovat ve sporu o výši nájemného ve Škodově paláci. Stalo se tak poté, co vyšlo najevo, že primátorka Adriana Krnáčová (ANO) konzultovala výběr právní kanceláře s protistranou. Nové právní zástupci Prahy vzejdou z transparentního výběrového řízení.

ČSSD: Zrušení smlouvy navrhla primátorka Krnáčová, jinak bychom to udělali my
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primátorka Prahy Adriana Krnáčová

„Návrh na zrušení smlouvy a vypsání nového výběrového řízení podala sama Adriana Krnáčová, což bylo v souladu s naším názorem a přivítali jsme to. Byli jsme připraveni podat totožný návrh,“ uvedl náměstek primátorky Petr Dolínek (ČSSD).

Podle názoru klubu zastupitelů ČSSD jde o jediné možné řešení celé záležitosti. V případě, že by primátorka nepřišla s uvedeným návrhem sama, byli to neprodleně připraveni učinit sociální demokraté. „Situace, která nastala, byla z pohledu hlavního města a jeho zájmů velmi nešťastná a absurdní, a proto nemohla být řešena jinak,“ řekl předseda Klubu pražských zastupitelů za ČSSD Karel Březina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice