Cabicar (TOP 09): Zavedení registračních pokladen je atak na všechny slušné podnikatele

15.06.2015 7:25

TOP 09 na Trutnovsku má nové vedení

Cabicar (TOP 09): Zavedení registračních pokladen je atak na všechny slušné podnikatele
Foto: TOP 09
Popisek: Aleš Cabicar

V Trutnově proběhl pravidelný regionální sněm TOP 09, který si na nadcházející dvouleté funkční období zvolil své nové vedení. Dosavadního předsedu Ing. Miloše Dohnálka vystřídala ve funkci Regionální předsedkyně Veronika Tomková ze Dvora Králové nad Labem, jejími místopředsedy se stal pan Radek Zapletal a pan Ivo Boleslavský. Již dříve nominoval Regionální výbor Ing. Miloše Dohnálka, starostu obce Hřibojedy na Královedvorsku, na post místopředsedy Krajské organizace TOP 09. Na post předsedy krajské TOP 09 byl za Trutnovskou „Topku“ nominován  Ing. Aleš Cabicar, stávající předseda Krajské organizace, který byl již dříve nominován také za Hradec Králové, Náchod, Rychnov nad Kněžnou a Jičín. Regionálního  sněmu TOP 09 Trutnov se také jako host zúčastnil Mgr. Ivan Adamec, starosta města Trutnov a Krajský šéf ODS,  který ve svém projevu pozitivně zhodnotil dosavadní práci obou pravicových stran.

„Kromě samozřejmě společné koaliční snahy pokračovat v rozvoji Trutnova jako druhého největšího města v královehradeckém kraji, společné snahy maximálně zpříjemnit žití v něm pro jeho občany, stojí dnes před námi základní výzva. A to, aby Česká Republika nehazardovala se svými aktivními  občany, s lidmi, kteří svým úsilím a kreativitou dávají práci i ostatním, s lidmi, kteří něco trpělivě budují a mají snahu se starat sami o sebe a své zaměstnance. Je to atak na osobní svobodu a na všechny slušné podnikatele“, nechal se slyšet Ing. Aleš Cabicar v souvislosti s právě schváleným vládním návrhem o zavedení registračních pokladen, který bude v brzké době projednáván na půdě Parlamentu Poslanecké sněmovny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): U nás žijící bojeschopné Ukrajince musíme „motivovat“ k návratu do vlasti

16:05 Kolář (TOP 09): U nás žijící bojeschopné Ukrajince musíme „motivovat“ k návratu do vlasti

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k politice návratů u nás žijících Ukrajinců v branném…