Čechová Humpolcová (KSČM): Nenechte se zmást pandemií

02.10.2020 4:31

První vlna pandemie Covid-19 téměř zázračně spojila občany a dokonce i do té doby rozhádané politiky. Druhá vlna je však jiná.

Čechová Humpolcová (KSČM): Nenechte se zmást pandemií
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Jedni protestují proti rouškám, druzí udávají spolucestujícího za nos vykukující z pod roušky. Politici jsou rozhádaní, jedni v souvislosti s pandemii obviňují druhé, jako by snad virus rozšířili oni. Stranám, které toho za uplynulé volební období předvedly málo nebo skoro nic, i těm, kteří toho sice předvedli hodně, zato ale s pochybnými výsledky, to náramně vyhovuje. Za virus se totiž dá dobře schovat jak vlastní neschopnost, tak masivní rozkrádání veřejných prostředků. Až půjdete k volbám, zkuste na chvíli zapomenout, zda jste pro nebo proti rouškám. Pečlivě zvažte, co strana nebo konkrétní politik, kterým hodláte dát svůj hlas, za uplynulé období dokázali. Usnadní vám to rozhodování a možná vám to pomůže i přenést se přes tradiční předvolební útoky proti KSČM.

KSČM poslední čtyři roky, tak jako vždy, stála na straně slušných a poctivých lidí a nikdy je ve volebních kampaních neohlupovala planými sliby. KSČM nemá ve zvyku používat líbivou rétoriku, ani zneužívat momentální příležitosti pro své mediální zviditelnění, ale dělá soustavnou, skutečnou, trpělivou a konzistentní politiku ve Váš prospěch.

Mgr. Ing. Tereza Čechová Humpolcová, Ph.D.

  • KSČM
  • kandidátka za KSČM do PS PČR 2017 za Středočeský kraj
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…