Česká suverenita - sociální demokracie: Prezident Ing. Miloš Zeman se zúčastní sjezdu

03.02.2024 8:05 | Tisková zpráva

Na nadcházející sjezd ČSSD České suverenity sociální demokracie přijede i 3. prezident ČR Ing. Miloš Zeman. Sjezd se koná 17. února 2024 v hotelu Ambassador na Václavském náměstí od 11.00 a bude na něm schválen program strany pro nadcházející volby i nové vedení strany.

Česká suverenita - sociální demokracie: Prezident Ing. Miloš Zeman se zúčastní sjezdu
Foto: ČSSD
Popisek: Česká suverenita sociální demokracie - logo

„Jsem opravdu nadšená, že prezident Zeman přijal naše pozvání a zúčastní se sjezdu strany. Trochu mi to připomíná začátky ČSSD. Stejně to vnímají i ti, co dnes v desítkách každý den vstupují do naší strany. Všichni jsou nadšeni, že se nám podařilo zachránit tradiční značku strany a jsou připraveni ji znovu dostat do poslanecké sněmovny. Co je pro mne důležité je to, že na sjezdu budou dva nejúspěšnější premiéři sociální demokracie, kteří dokázali vyhrát volby a hlavně dobře řídit naši zemi Ing. Miloš Zeman a Ing, Jiří Paroubek. Osobně jsem přesvědčena, že lepší nový začátek strany pod značkou ČSSD si nemůžeme přát“ sdělila předsedkyně ČSSD Mgr. Jana Volfová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Semelová (KSČM): Útok na povinnou školní docházku

6:03 Semelová (KSČM): Útok na povinnou školní docházku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu Josefa Středuly na zkrácení povinné školní d…