Chalupa (ANO): USA nebudou dojnou krávou (volem) ani pro NATO, ani pro G6

10.06.2018 11:17

Komentář na facebookovém profilu

Chalupa (ANO): USA nebudou dojnou krávou (volem) ani pro NATO, ani pro G6
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

Ať už se to bude interpretovat jakkoliv, objektivně posouzeno je zcela logické, že USA nebudou dojnou krávou (volem) ani pro NATO, ani pro G6 G - proč by měli? Pan Trump pracuje a bude pracovat pro poněkud jiné USA, než bylo zvykem, pan Putin bude stejným způsobem hájit zájmy Ruska - a v EU to bohužel vypadá tak, že by národní státy měli "makat" - podle pana Junckera (který, a není jediný, už neumí nic než vyhrožovat) - především pro Německo a Německé geopolitické zájmy. Je stále více evidentní, že Evropa akceleruje k bodu "zlomu" - buď proběhne politická, kompetenční, bezpečnostní a personální Reforma EU, nebo se EU rozpadne a vzniknou menší, snad vzájemně spolupracující bloky - ekonomický propojené nikoliv současnou Evropskou RVHP, ale například"Čínskou hedvábnou stezkou 21.století".

Nezapomeňme - v roce 2019 budeme volit své zástupce do EP - možná poslední příležitost dostat procesy v EU pod kontrolu a změnit je v rámci společně dohodnutého konsensu variantou B je cesta chaosu a postupné paralýzy s příslušnými, závažnými (bezpečnostními) riziky.

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

12:12 Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

Udržitelnější výrobky, které bude možné po rozbití opravit, a až doslouží, dočkají se recyklace. To …