Chalupa (ANO): Zatím mažou jen kříže na fotkách...

06.09.2017 9:08

...rád bych dal velmi jasně najevo, že Česká republika není a nebude Německou kolonií, jakkoli díky tomu prosperující...

Chalupa (ANO): Zatím mažou jen kříže na fotkách...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Bohuslav Chalupa

To, zda se v budoucnu splní či nesplní chmurná předpověď pana kardinála Duky není, jak se říká, ve hvězdách, ale je to jen a pouze na nás, na tom zda jsme či nejsme ochotni poslat k čertu vše co nám zde naši předkové zanechali. Záleží to na naší vůli nepodrobit se.

To co předvedl Lidl, je pouze jen jedním z mnoha více šikovněji zaobalených projevů toho, jak se část tzv. "západní civilizace" a jejích "elit" staví k procesu řízené a pozvolné islamizace našeho prostředí. Odpovídá to konečně i prohlášení madam Merkel, u které ani omylem nedošlo k nějaké sebereflexi, k přehodnocení jejích jednostranných politických rozhodnutí a postojů, a znovu zopakovala, že svou náruč by rozevřela znovu a zároveň trvá na tom, že Islám je součástí Německa.

No, s tím co se děje v Německu, s tím, že Německo k udržení své ekonomické nadvlády v Evropě potřebuje ročně cca 300 tisíc nových kusů levné pracovní síly, novodobých otroků... s tím nic nenadělám, ... Ale rád bych dal velmi jasně najevo, že Česká republika není Německou kolonií, nevšiml jsem si, že bychom měli za sousedy německé Polsko, německé Maďarsko... Slováci také nejsou Němci.

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Pokud má někdo po 72 letech od drtivé porážky (naštěstí) opět pocit, že je povolán k řízení (vládnutí) evropských národů, pak žije v hlubokém omylu, který se, pokud tato tendence bude pokračovat, nemůže skončit dobře. Osobně v takové Evropě nechci žít a nechci, aby v ní, nedej bože, žili moje děti. Jsem nyní zvědav na postoj, jednoznačný postoj, našeho "ještě premiéra" a našeho "ještě ministra zahraničních věcí"... Evropa, EU se čím dále více, pod tlakem nezodpovědných, sobeckých, arogantních a zrádcovských “elit" dostává doslova na ostří břitvy.

...a pokud jde o Lidlem akceptovanou urážku Řeků a nás všech...v r. 480 př.n.l. byla Spartským vojskem v čele s králem Leónidasem svedena bitva u Thermopyl, kde s pouhými dvěma sty těžkooděnci, kteří do jednoho padli, hájil přístup do nitra Řecka (Evropy) proti mnohonásobné přesile Peršanů. Vzkaz příštím pokolením: „Poutníče, zvěstuj lakedaimónským, že my zde mrtvy ležíme, JAK ZÁKONY KÁZALI NÁM“ je příkladem a vzkazem cti a povinnosti z hluboké minulosti Evropy jak pro nás, tak pro ony současné evropské "elity" i dnes, po dvou a půl tisíciletí. Po bitvě u Salamíny a následně u Plataje museli sebevědomí, mocní a vojensky mnohokrát silnější Peršané, uznat politickou a společenskou nezávislost Řecka.

Perská moc se musela na dlouhou dobu stáhnout na východ a Evropská civilizace se naštěstí pro evropskou populaci, díky statečnosti Řeků, začala nezadržitelně odvíjet dál podle svých vlastních principů a zásad - byly budovány principy demokracie, práva a všech našich dalších současných výdobytků - a opět to nebylo zadarmo, bylo to zaplaceno krví a utrpením celých generací.A i toto dědictví patří k tomu, co je významnou součástí naší evropské historie, něco, co musíme mít na paměti, odkaz který musíme bránit proti komukoliv, kdo chce, abychom na svou minulost zapoměli.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

12:12 Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

Udržitelnější výrobky, které bude možné po rozbití opravit, a až doslouží, dočkají se recyklace. To …