Cvalín (KSČM): Europoslance Štětinu považuji za exhibicionistu politické scény

04.01.2015 11:13

Europoslanec Jaromír Štětina se podle očekávání ostře ohradil vůči tomu, že se Miloš Zeman zúčastní moskevských oslav 70. výročí konce druhé světové války.

Cvalín (KSČM): Europoslance Štětinu považuji za exhibicionistu politické scény
Foto: Archiv PC
Popisek: Petr Cvalín

Pana Štětinu považuji nejen za exhibicionistu tuzemské politické scény. V mnoha článcích v různých periodikách se dočteme, že se prý s největší pravděpodobností jedná o bývalého člena StB, který dnes tvrdě odsuzuje KSČM.

Pamatujeme si co se dělo těsně po druhé světové válce? Dříve horliví nacisté rychle začali obracet a minimálně odsuzovat vše, co by je mohlo ohrozit. Mnohokrát si tak zachránili svůj vlastní krk a profitovali z nadcházející doby. Vždy, když jde takzvaně do tuhého, tak převlékneme kabát a tvrdě mažeme stopy, které jsme po sobě zanechali. Zvláště, když se nám to hodí, že?

A pokud je dnes pan Štětina silně zaujatý vůči Ruské federaci a i Rusům samotným, což se dá vyčíst z jeho nenávistných slov, tak by bylo vhodné se zeptat, co dělal před rokem 1989. Jak bojoval proti Rusům a proti minulému režimu?

Pan Štětina nikterak nebojoval. Vždyť pan Štětina během minulého režimu podnikl několik výprav na Sibiř a do Asie. A taktéž sjížděl řeku Indus. Pan Štětina si takříkajíc jezdil po světě a bylo mu zřejmě vše jedno. Vždyť on se měl před rokem 1989 velmi dobře. Dokonce i úspěšně vystudoval, zadarmo samozřejmě.

Jsem velmi rád, že europoslanec politicky boduje jen u těch, kteří jsou stejně fanatičtí jako on. Myslím, že na druhou stranu si velká část lidí uvědomuje, že europoslanec Štětina je dosti starý na to, aby zvládal dnešní tuzemskou, potažmo světovou politiku. Zanedlouho se stane jakýmsi ohroženým druhem, neboť strana TOP 09 klesá v politických preferencích do hluboké propasti, ze které už nelze vylézt.

A ještě by na něco neměl zapomínat europoslanec Štětina. Nebýt Rudé armády a sovětského lidu, tak by pan Štětina nebyl svobodný. Možná by nebyl vůbec.

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Petr Cvalín

  • BPP
  • https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.