Cvalín (KSČM): Ukrajině reálně hrozí nebezpečí v podobě fašismu

25.02.2014 11:15

Novináři, veřejnoprávní televize a další „nezávislí“ novináři, bijte na poplach, dokud je čas!!

Cvalín (KSČM): Ukrajině reálně hrozí nebezpečí v podobě fašismu
Foto: ČT24
Popisek: Demonstrace na Ukrajině

Ukrajina je rozvrácená zevnitř. Ukrajinská vláda, armáda, policie a další bezpečnostní složky státního aparátu jsou paralyzovány. Na Ukrajině vládne de facto anarchie. Západní Ukrajinu ovládají fašistické oddíly. Média nás o tomto tak, jako vždy neinformují. Ukrajinští fašisté a antisemité likvidují po celé zemi sochy Lenina. Ukrajinští nacionalisté obsazují klíčové vládní posty. Západní masmédia podporují fašisty na Ukrajině. Nemohu tomu uvěřit. Novináři, veřejnoprávní televize, informujte pravdivě o událostech na Ukrajině! Jste toho schopni? Asi ne, bohužel.

Proč nás média neinformovala o tom, že ozbrojené bojůvky ukrajinských fašistů vyrabovaly budovu Ústředního výboru Komunistické strany Ukrajiny v Kyjevě?

Proč nás nikdo neinformuje o tom, že radikální pravice,která momentálně udává ráz na Ukrajině, je silně antisemitská? Co se stane v budoucnu? Mohou se ukrajinští židé cítit v bezpečí? A co další lidé? Naříklad rusové, žijící na Ukrajině? Bude to začínat perzekucí židů, komunistů a dalších nepohodlných osob?

Evropské unii ani USA nejde o nějakou „demokratizaci“ Ukrajiny. To v žádném případě. Ukrajina má být jen jakousi další kolonií pro „mírumilovnou“ Evropskou unii. A další nenasytný trh se také hodí, že? A nejen to. Státní převrat na Ukrajině, organizovaný Bruselem a Washingtonem, má možná posloužit k tomu, aby se Rusko ještě více oslabilo. Svět si neustále hraje na studenou válku. Někteří politici mají zamrzlé myšlení někde v 70. letech. Je to velice nebezpečné. Hranice kolem Ruska se pořád ztenčuje. To, co se děje na Ukrajině, nemá s demokracií nic společného a nikdy mít nebude!

Ukrajinští opoziční předáci jsou karikatury demokracie. Počínaje „plynovou princeznou“ a konče Kličkem, který asi už ani nemá kontrolu nad svoji stranou.

To, co se dějě na Ukrajině, může zachvátit i Českou republiku. Nebo ne?

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM

Petr Cvalín

  • BPP
  • https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: KSČM

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

13:09 Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

Vláda schválila Rozpočtovou strategii sektoru veřejných institucí na roky 2025 až 2027 a k ní přilož…