DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: Lídryní do voleb do Evropského parlamentu je Andrea Bychlová

09.04.2019 5:36

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT obdržela od Ministerstva vnitra rozhodnutí o registraci strany pro volby do Evropského parlamentu konané ve dnech 24. a 25. 5. 2019.

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: Lídryní do voleb do Evropského parlamentu je Andrea Bychlová
Foto: DSZ
Popisek: DSZ - Za práva zvířat - logo

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT se rozhodla ucházet o hlasy voličů v nadcházejících volbách do EP, protože by tam chtěla bojovat zejména za ochranu zvířat a jejich práv.  Ale i za ochranu přírody, životního prostředí, krajiny a kulturního dědictví.

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT složila kandidátní listinu ze svých členů a dalších ochránců zvířat, kteří se dlouhodobě aktivně věnují záchraně a ochraně zvířat.

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do těchto voleb s plnou kandidátní listinou, tj. s 28 kandidáty.  Za jedničku na kandidátce a lídryni si strana vybrala Mgr. et Mgr. Andreu Bychlovou, 34 letou právničku ve státní správě, s oborovým zaměřením na právo, mezinárodní vztahy a veřejnou správu; a předsedkyni spolku Německý ovčák v nouzi, z.s.  Mezi jejíž hlavní zájmy patří ochrana zvířat, přírody a krajiny.

ŘV DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

10:21 Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

Směrnice o minimální mzdě, posilování kolektivního vyjednávání a posilování práv zaměstnanců – to js…