Do vedení ODA míří osobnosti z regionů

22.07.2017 9:22

V předsednictvu Občanské demokratické aliance (ODA) nově usednou dvě osobnosti, které budou zároveň lídry dvou krajských kandidátek v podzimních parlamentních volbách.

Do vedení ODA míří osobnosti z regionů
Foto: ODA
Popisek: Občanská demokratická aliance

Jsou jimi uznávaný architekt, majitel architektonického ateliéru a developer Ladislav Opletal, který bude lídrem ODA v Olomouckém kraji, a podnikatelka a majitelka cestovní agentury Zdena Kapičková, která povede krajskou kandidátku ODA na Vysočině.

„Pan Opletal i paní Kapičková jsou příkladem úspěšných a pracovitých lidí, jaké česká politická scéna potřebuje, proto jsem rád, že se oba rozhodli vstoupit do politiky právě pod značkou ODA,“ řekl předseda ODA Pavel Sehnal s tím, že předsednictvo ODA tak zároveň získá silné zastoupení z řad regionů.

Ladislav Opletal a Zdena Kapičková v předsednictvu ODA vystřídají Zdeňka Bartůšku a Štěpánku Nezmarovou. „Pan Bartůška i paní Nezmarová pro mě donedávna pracovali v rámci mojí skupiny SPGroup a pomohli mi zároveň rozběhnout projekt naší politické strany, nyní jsme se ale společně shodli na tom, že je čas pro nové tváře z řad osobností v regionech,“ vysvětlil Pavel Sehnal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

18:09 Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

Návštěvníci pražských náplavek se mohou těšit na nové místo k zábavě, odpočinku a kreativnímu vyžití…