Draxler (ANO): Kraj podpoří gladiátory i seniory

10.09.2018 6:28

Radní Středočeského kraje schválili dotace pořadatelům dvou sportovních soutěží, které mají nadregionální dosah. První z nich je extraliga Sportovních her seniorů ČR 2018 a druhou soutěží je Fight Night Dobříš.

Draxler (ANO): Kraj podpoří gladiátory i seniory
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

„Celkem na obě akce přispějeme částkou 195 tisíc korun. V případě her seniorů jde o podporu aktivního života občanů ve věku nad 65 let. U soutěže gladiátorů jde o akci, o kterou je tradičně velký zájem a už v minulosti pomohla nastartovat kariéru mnoha tuzemským zápasníkům,“ uvedl Martin Draxler (ANO 2011) radní pro oblast regionálního rozvoje, cestovního ruchu a sportu.

Dotace budou poskytnuty žadatelům, na základě žádostí a veřejnoprávních smluv o poskytnutí individuálních účelových dotací z rozpočtu Středočeského kraje. Gladiator Championship Fighting – GCF 46: Fight Night Dobříš dostanou podporu ve výši 100 tisíc korun. Jde již o třetí ročník úspěšné akce, která se koná ve sportovní hale v centru Dobříše a je každoročně vyprodaná.

Akce Buď Fit Seniore z. s. – Sportovní hry seniorů ČR 2018 (extraliga) dostanou dotaci ve výši 95 tisíc korun. Hry zahrnují tři sportovně společenské dny, v jejichž rámci budou probíhat soutěže v jednoduchých sportovních disciplínách. Akce se bude konat v termínech: 22. září v Nymburku na ZŠ Letců RAF, pak 5. října v místní sokolovně v Hostivicích a 15. října v mateřském centru v Týnci nad Sázavou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Orbán - Musíme Evropu zachránit před novodobými soudruhy

14:07 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Orbán - Musíme Evropu zachránit před novodobými soudruhy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k čtvrtečnímu projevu maďarského premiéra Viktora Orb…