Druhý den návštěvy prezidenta republiky v Olomouckém kraji

07.03.2014 10:01

Prezident republiky Miloš Zeman pokračoval ve čtvrtek dne 6. března 2014 v návštěvě Olomouckého kraje. V Mohelnici navštívil sídlo firmy Siemens s.r.o. odštěpný závod Elektromotory Mohelnice, kde mu vedení společnosti představilo její činnost, navštívil samotný provoz a pohovořil se zaměstnanci.

Druhý den návštěvy prezidenta republiky v Olomouckém kraji
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Dále také navštívil akciovou společnost Papcel Litovel, která již více než 60 let vyrábí stroje a technologická zařízení pro papírenský průmysl. I zde si prohlédl provoz firmy - konkrétně zařízení pro recyklaci sběrového papíru a setkal se s jejím vedením i zaměstnanci.

V rámci pracovního oběda se setkal se starosty obcí s rozšířenou působností. V Litovli diskutoval s představiteli města. Jako již tradičně podepsal Kroniku města a dekoroval městský prapor Pamětní stuhou prezidenta republiky. Pohovořit s občany měl poté možnost na náměstí Přemysla Otakara.

V odpoledních hodinách prezident republiky navštívil obec Choliny, kde se pozdravil s místními občany. V Kulturním domě v Prostějově se také potkal s občany a následně na radnici diskutoval s představiteli města. Další zastávkou pak byla společnost FTL-First Transport Lines a.s., která mimo jiné zajišťuje autobusovou i kamionovou dopravu. Prezident republiky zde byl seznámen s činností firmy a setkal se se zaměstnanci.

Druhý den návštěvy zakončil pracovní večeří se zástupci podnikatelů a zaměstnavatelů
Olomouckého kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Hrad.cz

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

23:07 Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k platům.