Dvořák (KSČM): Jaký nás čeká podzim?

11.08.2022 4:31

Převlekání kabátů začíná.

Dvořák (KSČM): Jaký nás čeká podzim?
Foto: KSČM
Popisek: Karel Dvořák

Prázdniny vždy utečou jako voda a návrat ke každodenním povinnostem je neodvratný. Někdo odpočítává dny proto, že se na změnu těší, někdo by letní režim rád prodloužil. Letos také proto, že obavy o cenu energií jsou s podzimním ochlazováním v přírodě stále žhavějším tématem ve společnosti. Těch nepříjemných témat je více. Lidé pochopitelně čekají, že nová vedení obcí po zářijových volbách budou při řešení jejich problémů nápaditá, rychlá a vstřícná.

Právě nyní, při chystání svých volebních programů, musí politické strany, jejich různé koalice a sdružení ladit své noty velmi opatrně. To, co se nepodařilo zvládnout dosud v době mimořádného blahobytu, nelze nadále slibovat. Nepomůže ani politický turizmus, převlékání kabátů, schovávání se za nápaditými názvy kandidátek a různé jiné fígle.

Nemůže platit průpovídka, že slibem nezarmoutíš. Nové zastupitele čeká jen tvrdá práce, možná více nešťastných, nespokojených a agresivních občanů. Všem kandidátům do zastupitelstev přeji ve volbách úspěch a po případném zvolení zdravé a neutuchající nadšení. Všechny nás v září čeká těžký úkol. Musíme si vybrat jen ty nejlepší z nejlepších.

Karel Dvořák
zastupitel Kraje Vysočina

Článek byl převzat z Profilu Karel Dvořák

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…