Dvořák (KSČM): Senioři pomohou, ale nezachrání

17.12.2022 6:34 | Komentář

NERV hledá, jak zachránit ekonomiku státu.

Dvořák (KSČM): Senioři pomohou, ale nezachrání
Foto: KSČM
Popisek: Karel Dvořák

NERV hledá, jak zachránit ekonomiku státu. Je vytvořeno 28 kroků, o kterých vláda průběžně jedná. Část jich bude určitě v různých podobách realizována a dotkne se všech vrstev obyvatelstva. 

Anketa

Kterého kandidáta nejvíc NECHCETE ve 2. kole volby prezidenta?

13%
66%
21%
hlasovalo: 35220 lidí
Budou to dárky od státu nám všem do blížícího se nového roku a jistě i do let dalších. Zaujal mě krok s názvem důchodci a důchody. NERV navrhuje využívat seniory co nejdéle, do 70, možná 75 let. Pro ty současné sedmdesátníky je to vlastně vyznamenání. Někdo si konečně všiml, že se jedná o skupinu lidí vzdělaných, kultivovaných, disciplinovaných, zodpovědných, pracovitých, poučených z více než jednoho krizového období. Já s takovými lidmi roky pracuji a před jejich vědomostmi a optimismem smekám. Mají nespočet informací, zkušeností, jejich řemeslné dovednosti jsou obdivuhodné, je stále co se od nich učit. Při nynějším mimořádném a těžce zvládatelném zájmu žadatelů o předčasný, prý výhodný, důchod mě napadá, že tady něco asi úplně nehraje. Bude stát mít vliv a sílu na přípravu budoucích seniorů - zachránců? Budou stejně kvalitní a ochotní jako ti dnešní? Všem nám přeji do příštího roku méně nervu, více pohody.

Převzato z Profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…