Fiala (ODS): Jsme stranou pro lidi, kteří chtějí svobodně žít v dobré zemi

04.09.2014 16:00

Mimořádný kongres už zítra. ODS představí nový program.

Fiala (ODS): Jsme stranou pro lidi, kteří chtějí svobodně žít v dobré zemi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala

Občanská demokratická strana již zítra představí svůj zcela přepracovaný program. Na mimořádném 25. kongresu ODS jej bude prezentovat předseda strany Petr Fiala se členy svého expertního týmu. Občanští demokraté na něm také odstartují kampaň před volbami do zastupitelstev měst a obcí a do Senátu a při té příležitosti předseda Petr Fiala symbolicky ocenění některé ze starostů ODS, kteří svůj úřad úspěšně zastávají už čtvrt století. Dojde i na představení návrhu úpravy stanov, aby celá organizace ODS byla otevřenější a prostupnější všem členům.

„Občanská demokratická strana nabízí pravicovou politiku, jaká má být a které rozumíte. Máme jasnou představu, jakou chceme mít Českou republiku a co budeme prosazovat. Pro lidi, kteří chtějí svobodně žít v dobré zemi,“ zdůrazňuje Petr Fiala, předseda Občanské demokratické strany.

„Program, který představíme, není abstraktním slohovým cvičením ani sofistikovanou politickou teorií. Je konkrétním politickým programem. Vychází z pravicových idejí, má pevné hodnotové ukotvení, nabízí dobrou liberálně-konzervativní politiku pro 21. století. V jasných větách srozumitelně a věcně ukazuje, co budeme prosazovat. Pro lidi, kteří chtějí svobodně žít v dobré zemi,“ říká Petr Fiala.

Mimořádný 25. kongres ODS se koná v pátek 5. září od 14.00 v Praze v prostorách Fóra Karlín (Pernerova 53, Praha 8). Zúčastní se jej více než devět stovek delegátů, hostů a příznivců občanských demokratů z celé České republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.