Fiala (SPD): Sluníčkáři pak tvrdí, že u nás žádní imigranti nejsou

02.03.2019 9:20

Komentář na facebookovém profilu k islámské hrozbě u nás.

Fiala (SPD): Sluníčkáři pak tvrdí, že u nás žádní imigranti nejsou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivo Valenta

Imigranti prý nejsou podle sluníčkářů v České republice problém. To vyprávějte Markovi Petružálkovi, kterému ve Znojmě rakouský Turek podřízl hrdlo! Marek upadl do kómatu, oslepl a ochrnul!

Marka osudově zranil na jaře 2013 ve Znojmě rakouský Turek Eyrilmaz Bülent. Podřízl ho! Táta tehdy roční holčičky ztratil tři litry krve, mozek se neokysličil a navzdory okamžité operaci zůstal v kómatu. V roce 2017 se díky Bohu Marek probral! Jeho nejbližší napnuli všechno úsilí k tomu, aby se z něj nestal „ležák“.

Je to pořád ta stejná písnička. Imigranti přepadávají, vraždí, znásilňují ženy a okrádají lidi. Sluníčkáři pak tvrdí, že u nás žádní imigranti nejsou…

Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval. SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince na našich hranicích.

Potenciální islámští teroristé jsou jen kousek od našich hranic a někteří se na našem území i pohybovali. Stavět hráz a povodňové zábrany až při povodni, je pozdě. A vidíme, že Německu, Rakousku a západní Evropě jsou v muslimské záplavě minimálně po pás. Brzy to může být po krk a o krk jim půjde. Nesmíme dopustit, aby to, co se děje v západní Evropě, bylo i u nás. První ukázky toho jsme již zaznamenali.

SPD již podalo do Sněmovny zákony na zákaz islámského zahalování na veřejnosti i zákaz propagace nenávistné muslimské ideologie. Podpořte prosím hnutí SPD ve volbách a nic takového se u nás stávat už nebude.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).