Fiala (Úsvit): Dnes v Paříži komando radikálních islamistů vystřílelo redakci novin

07.01.2015 19:56

Pak se střetlo s policejní zásahovou hlídkou a uniklo. Komando mělo automatické zbraně a ranátomety. Výsledkem je 10 mrtvých novinářů, 2 mrtví a 3 zranění policisté. Myslím, že se media mýlí, tady nešlo jen o teroristický útok. Tento čin má jinou kvalitu. Šlo o teroristickou akci vojensky připraveného a vyzbrojeného komanda. Chcete-li, šlo o brutální vojenský útok na civilní cíl. Nevím, kdy konečně našim multikulturním bláznům dojde, že vedou naše občany doslova pod nůž.

Fiala (Úsvit): Dnes v Paříži komando radikálních islamistů vystřílelo redakci novin
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Radim Fiala

Jsme ve válce a naši politici si zakrývají uši a oči. Přestaňte už s útoky na Tomia Okamuru a společně připravme jasné legislativní kroky k zastavení islamistů. Fundamentalistický islám je neslučitelný s demokracií našeho kulturního prostředí. Zároveň dokáže cílevědomě využívat možností, které mu demokracie dává, proto, aby tuto demokracii zničil.

Tady v České republice máme ještě chvilku čas vyhnout se tomuto násilí. V jiných částech Evropy už však teče krev a bohužel jí bude stále víc. Nejvíc jí poteče tam, kde dnes upadli do multikulturních snů nejhlouběji. Jestli to s českými politiky nepohne, tak se musím ptát, jakou moc  a kde končí ty finanční toky islamistů, o kterých píše zpráva BIS. Možná někteří ti multikulturní blázni nejsou vůbec blázni, ale dobře ví, co dělají a připravují cestu. Cestu, po které k nám nakonec zamíří komanda, která dnes vraždí v Paříži.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…