Filip (KSČM): Jak se zviditelnit

06.05.2015 10:22

Prezident Miloš Zeman asi hledá další způsob, jak se více zviditelnit a upozornit na sebe. Jiné vysvětlení jeho rozhodnutí, že nepodepíše jmenovací dekrety docentů Jiřího Fajta, Ivana Ošťádala a Jana Eichlera lze jen těžko najít.

Filip (KSČM): Jak se zviditelnit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vojtěch Filip

Rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima právem protestuje proti nepochopitelnému rozhodnutí prezidenta. Jednání se samosprávou univerzit by mělo mít jiný charakter, mělo by se týkat samotné vědecké práce, či současné společenské činnosti a toho, zda přispívá nejen důstojnosti, ale i vážnosti akademického stavu, případně prestiži univerzit. Zejména pokud jde o Univerzitu Karlovu. Jestli není zkreslené vyjádření důvodů, tak se u docentů Jiřího Fajta, Ivana Ošťádala a Jana Eichlera řeší spíše jejich minulost. Nikoliv však věcně, ale na základě neověřených informací.

Pan prezident jednoznačně popírá sám sebe

Miloš Zeman, který sám považuje média za „ostrov negativní deviace“ a doslova pohrdá novináři, což jim také neustále dokazuje svým chováním, se opírá o neověřené, chcete-li bulvární novinové články a informace "jedna paní povídala". A tak pan prezident jednoznačně popírá sám sebe. Je evidentní, že se buď nepoučil z kauzy Peroutka nebo má okolo sebe našeptávače, kteří mu chtějí za každou cenu odehnat příznivce a podporovatele, chcete-li voliče. Jen doufám, že nebude muset být na hradě vyhlášena soutěž s tučnou odměnou: „Pošpiň svého profesora“? Teď vážně. Omlouvám se, pane prezidente, ale takhle to nejde!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

23:07 Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k platům.