Fleischer (SPR-RSČ): EU chce nové uprchlíky? My chceme z EU, a to okamžitě

19.05.2018 15:19

Mnohokráte se již prokázalo, že politika multi-kulti nemůže fungovat a nebude fungovat. Přesto politici ve vedení EU stále berou peníze za hlavu přijatého cizince ze zemí třetího světa bez ohledu na domácí populaci.

Fleischer (SPR-RSČ): EU chce nové uprchlíky?  My chceme z EU, a to okamžitě
Foto: Archiv HF
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

Česká republika je zemí s hlubokými historickými kořeny, mnoha významnými osobnostmi na poli vědeckém, uměleckém a její občané jsou ve většině lidé samostatní, pracovití se smyslem pro povinnost a odpovědnost. Češi rovněž mají vyvinuté právní vědomí a schopnost ctít zákony a respektovat zájmy ostatních občanů ve svém okolí.

Těžko bychom hledali podobné vlastnosti u lidí, které do Evropy importují politici ve vedení Evropské unie a plní svá města i vesnice lidmi, jejichž návyky se liší téměř z 80% a soužití zde je nemožné.

USA jsou důkazem toho, že afričtí a asijští imigranti jsou z 90% jen zdrojem kriminality. Proto také opatření nového prezidenta USA pana Donalda Trumpa. Ovšem to jsou opatření chránící USA. Kdo ale chrání Evropu? Odpověď je jasná – nikdo!

Nikdo nepopírá nutnost finanční a věcné pomoci lidem v oblastech postižených válkou, ale ctíme přísloví „Můj dům – můj hrad!“

Nikdo na světě nemůže zasahovat do osobn í svobody českých občanů a nikdo nám nikomu nemůže vnucovat jiné lidi do našich domácností, našich měst a obcí.

Jestliže Evropská unie nařídila redukci dotací do ČR pouze do výše našich odvodů, postavila nás do situace, kdy my, Česká republika nemáme absolutně žádný prospěch z členství v Evropské unii.

Nechceme plnit příkazy, či respektovat vyhrůžky EU, nechceme platit do EU peníze, které se nám vrací zpět, nechceme tu imigranty, kteří budou páchat trestnou činnost a nechceme tu lidi, kteří budou parazitovat na práci českých občanů, kteří pracují, ve srovnání s ostatními občany jiných států EU a USA mnohem déle.

Nebudeme plnit nesmyslné vyhlášky a příkazy a trváme na svrchovanosti národního státu, na vlastní vládě a vlastních zákonech. Na potravinové soběstačnosti a svobodě podnikání bez omezení a příkazů a zákazů.

Pokud se dostaneme do Poslanecké sněmovny, budeme usilovat o opuštění Evropské unie a zachování pouze bezvízového styku s občany evropských států a volném obchodu. Nikdy však nedopustíme, aby z Evropy vznikl federální maxistát, řízený cizími lidmi bez ohledu na vůli českých občanů.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

8:19 Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

Povolení výstavby větrných farem, solárních parků včetně souvisejících akumulačních stanic bude snaz…