Fleischer (SPR-RSČ): Liberalisté a socialisté ničí svobodu a demokracii v Evropě

19.05.2019 9:16

Za pár dní budeme rozhodovat o podobě a budoucnosti České republiky a Evropské unie. Zda půjde o výhodnou partii pro ČR, či diktaturu a násilné zasahování do suverenity států a porušení principu subsidiarity rozhodnou voliči.

Fleischer (SPR-RSČ): Liberalisté a socialisté ničí svobodu a demokracii v Evropě
Foto: archiv
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

Demokracie je před každými volbami nejčastěji skloňovaný pojem, avšak většinou vychází z úst stávajících politiků, kteří dělali dosud vše proto, aby tento pojem sloužil pouze kriminálním živlům, menšinovým skupinám samozvaných vetřelců a slušného občana se téměř nedotýkal. Ten se práva nedovolá.

Jak může někdo tvrdit, že máme demokracii, když justice je spojena s obchodem a v ČR nám kvete dluhový průmysl, lichva a vydírání s kulatými razítky zkorumpovaných soudů?

Zinscenované demonstrace proti politikům, kteří alespoň trochu chtějí bojovat s justiční mafií a dokáží tento pojem nahlas vyslovit.

Nikdo ani v ČR ani nikde jinde v EU nechrání občany před nájezdy středověkých kultur a dnes již považujeme za normální vystřílení redakce, bombové útoky a nájezdy teroristických vrahů do davů o vánocích, útoky kamením a zapalování aut přímo ve městech států Evropské unie.

Média v rukou liberálů chrlí špínu na amerického prezidenta, který staví zeď, aby ochránil americký lid před nájezdy tisíců lenochů z chudého Mexika, kteří plundrují farmy amerických rodin a parazitují na bohatstí USA. Tam ale zatím mají příslušné útvary policie na federální úrovni, jejíž členové mají adekvátní výcvik proti terorismu a narušování hranic a drancování farem např. v Arizoně, kde ochranná zeď není dostavěna.

Evropa se naopak otevírá a ten, kdo chce chránit a zachovat kulturu svého národa a životy svých dětí, je označován za nacionalistu a fašistu a je blokován v sociálních sítích. A liberálové jdou ještě dál. Navrhují vězení za verbální výroky, ale neřeší vraždy teroristů v zemích EU. Víme kolik vražedných teroristických činů bylo dosud na území EU spácháno a vlády nedělají nic, jen umlčují domácí populaci, která má oprávněný strach o své životy a životy jejich malých dětí a nikdo neví v čem tyto děti budou žít, pakliže vůbec budou žít.

Imigrace z nebezpečných lokalit nás pomalu početně dohání a teroristé jasně dávají najevo vraždami již dnes, co bude, až dosáhnou většiny.

Ovšem vadí víc kritika, než vraždy.

Politici, kteří chtějí napravovat špatné zákony a nahrazovat je zákony, které se například osvědčily v jiných zemích, jsou označováni za populisty. Piráti se dali slyšet, že nacionalistům a populistům Evropu nedají. A kdo jim dá mandát k takovým slovům? Kdo za nimi stojí a podporuje je a s kým Piráti často stojí v jedné řadě na tiskovkách? S liberály, převlečenými za konzervativce – ODS a se socialisty a TOP09, jejichž ministři zdevastovali ekonomiku této země.

K moci se dostávají duševně méněcenné osoby, snadno manipulovatelné někým, kdo je skutečně řídí.

Liberálové dosáhli cíle – otrávit náladu společnosti tak, že lidé nebudou chtít jít k volbám a to je voda na jejich mlýn – voliči starých liberálních a socialistických stran k volbám půjdou a nevolením většiny naopak dosáhnou posílení svých pozic a opravdu zažijeme to, co je zatím skutečně jen hoaxem na sociálních sítích – vězení za politický názor, čipování, totalita.

Kriminálník má větší práva, než poctivý pracující, nebo podnikající osoba. Pokud napadnu lichvu a české exekutorské drancování a navrhnu stejné zákony, jaké platí v ostatních státech EU, pak jsem označen za populistu.

Samozřejmě, že jsem populista – dělám populární kroky a to by mělo být úkolem každého politika – dělat takové kroky, které se lidem líbí a ne naopak. Protože i já jsem občan a pošlapávání mé svobody a práv se mi nelíbí a proto kandiduji a je mi jedno, co o mě napíše liberál. Zda se moje politika a cíle lidem líbí se projeví v počtu preferenčních hlasů, které ve volbách dostanu.

Liberalismus by měl být spolu s islámem, komunismem a fašismem navždy postaven mimo zákon, protože škody jsou shodné ve všech případech, ať tu hovořím o vládě bolševiků, či vládě fašistů, nebo liberálů, nebo o teroristických činech islamistů. To jsou opravdoví zločinci a ne lidé, kteří oprávněně kritizují samozvané liberály a socialisty.

Češi zatím nepocítili důsledky liberalismu a masívní imigrace z nepřízpůsobivých a nebezpečných zemí. Potkávají muslimy, kteří zde žijí roky a nepodporují vyhraněné a extrémistické nízory islámských teroristů a navíc je zde v ČR jen nepatrný zlomek muslimů ve srovnání s Francií, Británií, nebo Švédskem. Češi tedy zatím nebezpečí necítí a toho zneužívají právě liberálové a socialisté ve své kampani a zlehčují závažnost situace, kterou chápou ze všech státníků snad už jen prezidenti USA a Ruska a několik málo politiků z EU, kteří jsou označováni právě za nacionalisty a populisty.

Prezidenti USA a Ruska však svoje národy a území ochrání. Ovšem zda toto dokáže pro své lidi EU, tím si nejsem jist a pokud se mezi 21 europoslanců dostane to samé, co je tam dnes, pak můžeme očekávat velké problémy ve všech směrech a napětí se bude dále stupňovat.

Zdravý rozum v politice chybí a vůle dostat zdravý rozum do vysoké politiky mezi občany začíná mizet a toho se obávám nejvíce. Abychom nepromarnili snad poslední šanci změnit reprezentace států EU v Evropském parlamentu rezignací na volby a špatnou volbou. Piráti nic dobrého Česku ani EU nepřinesou a člověk je nezajímá. Prodali se a jsou spokojeni se svými platy a rozhodně jim nejde o nápravu špatné legislativy, nebo o bezpečnost a prosperitu evropských států a plodnou kooperaci, nebo o očištění EU od federalizace a byrokracie a od centralizace moci do Bruselu.

Výhody, či nevýhody členství v EU oni neposuzují, je vidět, že se přidali k táboru politiků, kterým jde jen o peníze a moc, nikoliv o budoucnost evropských národů a našich zemí.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.