Fleischer (SPR-RSČ): Multi-kulti je jen byznys, ničí však země i kontinenty a celý svět

24.10.2018 20:26

Multikulturalisté nesmyslně srovnávají USA s EU a přirozené osídlení USA s násilnou invazí z mnohem větší a méně civilizované Afriky a Asie do dnešní Evropy. Naprosto nesrovnatelé s ohledem na rozdílnou historii Evropy a USA.

Fleischer (SPR-RSČ): Multi-kulti je jen byznys, ničí však země i kontinenty a celý svět
Foto: archiv
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

1621 oslava první sklizně evropských osadníků, kteří připluli na lodi Mayflower a na jaře 1621 navázali přátelské styky s indianským kmenem Irokézů. Ti je naučili pěstovat nové plodiny (kukuřici aj.) a další dovednosti nutné k přežití v neznámé zemi (lov, rybaření). Sklizeň roku 1621 oslavili osadníci s Indiány společně a zvyk dále udržovali, první sklizeň si Američané připomínají čtvrtý čtvrtek v listopadu, kdy slaví Den díkůvzdání.

1787 ústavní sněm (květen–říjen), schválena Ústava Spojených států. Zajišťovala ústřední (federální) moc a práva jednotlivých států.

1776 vyhlášení nezávislosti ve Philadelphii (4. července) a přijetí Deklarace nezávislosti. Vznik Spojených států je slaven jako Den nezávislosti.

To jsou stručné dějiny USA. Federace států, které mají 327.774.344 obyvatel a rozlohu 9.826.675 km2.

Od počátků zde žili v dobrém i zlém místní obyvatelé a dovežení afričané, postupem staletí sem proudily miliony lidí z Číny, Ruska a dalších zemí, hledat svobodu, bohatství a možnosti sebeuplatnění.

USA jsou tedy multikulturní, ale tato skutečnost probíhala postupně a také se postupně mnohým cizincům podařilo začlenit do americké společnosti a žít americký způsob života.

Naproti tomu Evropa má 741,4 milionů obyvatel a rozlohu 10.180.000 km2.

Afrika má ovšem 1,216 miliardy obyvatel a rozlohu 30.370.000 km2.

Už zde se naskýtají tři otázky.

1)      Proč přemisťovat mnohem početnější populaci Afriky, ale i Asie do mnohem méně početné Evropy?

2)      Proč přemisťovat populaci větších světadílů a států do mnohem menší Evropy, ba dokonce jen její části, zvané EU?

3)      Proč sem stěhovat lidi během pár let, kdy si ti první ještě nezvykli a nezžili se se zdejší kulturou a zákony a už připlouvají a slepě se přijímají další a další. Naráz jsme přijali miliony lidí, kteří žijí sekáním hlav, kamenováním – středověkem.

Proto mi chodí zprávy, že jsem zamindrákovaný fašista, nebo komunista a kdoví co ještě. Pouze konstatuji suchá fakta, nic víc. A také jako obyvatel Evropy a České republiky mám právo rozhodnout, že do svého domova nepustím agresívní statisíce lidí s úmyslem převzít moc nad námi a početně nás prostě přebít.

Definice fašismu a xenofobie, extrémismu a tak podobně, či definice ”mindráku”, kde se tento výraz často používá, aniž by lidé věděli oč jde, tyto definice je možné si dohledat na internetu. Já používám pouze fakta a logické uvažování. Cpeme autobus divokých indiánů z minulého století do limuzíny v roce 2018, kde již sedí pasažéři, kteří si tu limuzínu koupili.

Krást se nemá. A to ani země. Ani identita. Ani svoboda slova.

Já chci přispět k tomu, aby vždy vítězil rozum a zájem občana naší země, za kterou kandiduji do Evropského parlamentu a aby se naši lidé doma nemuseli bát vraždících teroristů. Proto jsem vstoupil do politiky. Jestli jsem špatným, či dobrý, o tom ať rozhodnou voliči v květnu 2019.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…