Fleischer (SPR-RSČ): Podívat se za sebe a podle toho volit, a to v jakýchkoli volbách

24.08.2018 19:57

Jednoduchá řešení jsou špatná a populistická – vtloukali nám po léta do hlav politici uměle založených polistopadových partají. Ovšem většinou jednoduchá řešení vedou k vyřešení mnoha problémů.

Fleischer (SPR-RSČ): Podívat se za sebe a podle toho volit, a to v jakýchkoli volbách
Foto: archiv
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

Kolem sebe vidíme a čteme o velkém množství problémů s pouhým konstatováním, že jsou, ale žádným okamžitým a efektivním řešením. Podnikatel, který nejedná okamžitě, jak zjistí problém, patrně brzy dopodniká. Řeší věci ihned, jak vzniknou, dokud mu nepřerostou přes hlavu.

„Vidět věci, když jsou teprve v zárodku, to je genialita.“ Říká čínský filosof Lao-c' už v 6. století př. n. l.

To je velmi dávno, avšak stále je to pravda.

Republikáni od devadesátých let varovali před unáhlenými kroky, jako je neuvážený vstup do NATO. Dnes vidíme, že statisíce afrických běženců násilně vniká do několikanásobně menší Evropy, ale NATO na ohrožení bezpečnosti Evropy nikterak nereaguje. I když jde o masovou invazi za jasným účelem přelidnění africkou populací a postupné vytlačení evropské, která má stále nižší porodnost. I když jde o likvidaci teroristických buněk, které NATO není „schopno“, nebo spíše ochotno likvidovat, ale v zápětí je za pár hodin zlikviduje americká, ruská, irácká, či francouzská armáda a jde to. I bez hodně dobře financovaného NATO.

V roce 1991 jsem měl tu čest být jedním z delegátů Sjezdu SPR-RSČ, který se konal v Obecním domě v Praze. Tehdy nikdo v zemi neměl ani tušení o nějaké masové invazi afrických migrantů. Přesto v projevu předsedy Republikánů PhDr. Sládka zazněla slova: „Tady to je otázka posílení našich národů tak, aby tyto národy byly i do budoucna ekonomicky silné a zároveň, aby se dokázaly ubránit přílivu uprchlíků, kterým bude tato země dříve, nebo později vystavena. My se dostaneme pod obrovský tlak uprchlíků z Východu, kteří v nejlepším případě půjdou přes naši republiku jenom jednou, a to v případě, že je absorbuje Západ. V případě, že se Západ bude bránit přílivu uprchlíků, tak tito uprchlíci buď půjdou podruhé přes nás, anebo tady mezi námi zůstanou a naše síla není taková, abychom se takovému přílivu dokázali vůbec do budoucna ubránit.“ Tolik PhDr. Miroslav Sládek, předseda Republikánů v roce 1991, jak nám také ukazuje video na Youtube, pod názvem VIZE : SPR – RSČ v roce 1991 o ubránění se přílivu uprchlíků.

To ovšem není zdaleka jediné varování ze strany SPR-RSČ. Vzpomeňme si na výrazná varování Republikánů před unáhleným vstupem do Evropské unie a chystaným tlakem tehdejších politiků na co nejrychlejší napojení na NATO a EU. Tehdy jsme zklidili nemálo nadávek od těch samých lidí, kteří dnes již prohlédli a naopak pro změnu nadávají na NATO a EU a marně touží po výstupu a návratu Evropy a ČR k nezávislosti a neutralitě a národním státům bez prvků globalizace.

Vždyť nakonec co nám dnes přináší členství v těchto nadnárodních spolcích? Výhodu výstavby kruhových objezdů a nákup nových tramvají z dotací EU vyváží proti tomu tisíce omezení osobní a podnikatelské svobody,  které pramení právě z EU.

Platby do EU začínají být vyrovnané s tím, co z EU dokážeme čerpat. A volný pohyb osob? Sám jsem se přesvědčil, že jsou občané zemí EU doslova deportováni ze Západu zpět do domovských států, nebo jsou jim kladeny takové překážky, aby nemohli zůstat a pracovat v zemích Západu. Přednost mají totiž uprchlíci z Východu a z Afriky. Arabové zaplavili Stockholm, ale i menší města Švédska. Mají nové byty,  které začala stavět již pravicová aliance a ve výstavbě bytů pokračuje i socialistická vláda premiéra Löfvéna, která je ovšem pod tlakem pravicové aliance a neoliberálů.

Abyste mohli ve Švédsku vykonávat byť i dělnickou profesi, musíte mít skoro akademické vzdělání a to nelžu, protože ku příkladu společnost Tesla hledala v Stockholmu skladníky, ale s absolvovaným vysokoškolským akademickým programem pro skladovou činnost a logistiku a to šlo o pouhou pozici skladníka a řidiče VZV. Ovšem pokud jste arab a jste v programu imigračního úřadu a úřadu práce, absolvujete pouze formální kurz, po kterém dostanete místo a s nemalou mzdou, o které může snít skutečný absolvent vysoké školy u nás v České republice.

Svoboda pohybu je pouhá fikce a je omezována velkým množstvím požadavků, které vytvářejí na sebe navazující nutné úkony a vy se dostanete do neřešitelného kruhu. Nedají vám práci, protože nemáte rodné číslo. Nedají vám rodné číslo, protože nemáte trvalý pobyt a nájemní smlouvu a neprokážete zdroj financování svého života, tedy nemáte práci. Koloběh, který končí zklamaným odjezdem ze Švédska, ale i z mnoha dalších „spojeneckých“ států „naší“ Evropské unie a dalších států.

Dodnes musíme potupně absolvovat pohovory a marně čekat na zelenou kartu a to si ještě úředníci v USA velmi pečlivě vybírají, komu povolení k pobytu a práci dají. Podle vzdělání, podle profese, podle potřeb USA. Napadá mě – proč to nedělá EU?

Nejsem kritikem imigrační politiky USA a chápu, že na rozdíl od odporu např. Švédska k nám, občanům EU, USA provádějí pouze kroky, které chrání jejich zájmy a jejich ekonomiku a bezpečnost USA. Ovšem jsme přece spojenci a já se divím, kolik Číňanů z komunistické Číny žije volně v USA, kolik arabů z rizikových zemí islámu žije volně v USA a proč nemůže volně vstoupit a pracovat kdekoliv jakýkoliv občan České republiky, když jsme přátelé a spojenci USA? K tomu vyvstává další otázka, otázka rizikovosti osob. Nakolik rizikovou osobou je český dělník pro USA ve srovnání s arabem, který prostě do USA nějak přicestuje, poruší dobu pobytu a po letech je legalizován a nakonec nepracuje a živí se kriminální činností, o čemž se můžeme denně dočíst v jakémkoliv americkém deníku.

Politika prezidenta Trumpa částečně konečně začala řešit příliv lidí ze zemí, které jsou rizikové a příliv lidí, kteří nejsou přínosem pro ekonomiku USA, ale bohužel zatím neřeší snadnější možnosti práce svobodného pobytu spojeneckých národů v USA.

Čech musí volit pololegální variantu a spekulovat, aby přelstil obranné systémy EU a USA, ale otázka zní – kolik je Čechů, kteří by nakonec opustili republiku a imigrovali do USA a západní EU?  Byla by to srovnatelná invaze s invazí z Afriky a Asie? A jsou lidé z Afriky a Asie tak mírumilovní a vzdělaní a pracovití, jako mj. čeští občané?

Co znám českou imigraci z osmdesátých let, která dosud žije v USA, nebo zemích západní Evropy, většina podniká, nebo pracuje, nebo je již v důchodu zajištěna a za celou dobu pobytu tito lidé nespáchali ani trestný čin, ba ani přestupek. V roce 1988 jsem se ptal ve Švédsku na migračním úřadě,  jakou mám šanci, jako občan ČSSR na získání azylu a povolení k pobytu a práci. Bylo mi řečeno, že velmi vysokou, vzhledem k bezproblémovosti české komunity, žijící tehdy ve Švédsku a že většina se uchytila a žije velmi dobře. Jenže tehdy ještě v Evropě vládnul zdravý rozum.

Dnes se dočítáme, že voda obsahuje plastové mikročástice, ale politici EU na to odpovídají, že nevadí, že konzumujeme plasty, které v těle zůstávají, protože již neobsahují rakovinotvorné látky… Ale proč bych do sebe měl vpravovat plastové mikročástice? Jednoduché řešení – dokud nebude voda naprosto čistá a bez jediné plastové částice – nebude v ČR distribuována. Tečka

Totéž platí o Babišových kuřatech, klobásách a uzeninách. Jednoduché řešení – dokud budou obsahovat 65% masa a zbytek kdoví čeho, nebude možné je v ČR prodávat.

Na kelímcích od jogurtů, které jsou rok od roku menší a dražší, můžeme číst, že obsahují 0%, nebo 1% tuku. Může být jogurt neprůhledný, hustý a bílý, pokud obsahuje nula procent tuku? Co je tedy to, co činí mléčnou vodu hustou a bílou? Opět se krmíme plasty a sušenou drtí ze sóji a chemikáliemi?

Kolik řečí jsme slyšeli z Evropské komise, že od dubna 2018 budou kontroloři po celé EU dohlížet na to, aby byly potraviny v Německu stejného složení, jako potraviny v České republice. A skutečnost? Jíme stále stejné blafy a při pohledu na uzeniny, které se rozpadají a mají barvu mrtvoly, se mi zvedá žaludek. Polské, ale i německé jogurty, distribuované po ČR nemají chuť jogurtu, který si koupíme třeba ve Švédsku. Česká kuřata jsou bílá, rakouská, švédská, americká jsou žlutá a mají hutnější maso a nějakou chuť.

V ČR dnes téměř neseženete čerstvý chleba. Vždy se dočtete, že jde o rozmražený polotovar a dopečený v místě prodeje. Což má za následek plísně a ty způsobují rakovinu. A v té jsme co do počtu obětí evropští přeborníci.

Malá soukromá pekařství a uzenářství jsou plná lidí, kteří kupují skutečné masové výrobky a poctivý žitný a čerstvě upečený chleba, který má chuť a hmotnost. Ne upečenou pěnu z krmné mouky a navíc jen rozpečenou, zmrazenou a kdo ví po jak dlouhé době rozmraženou a dopečenou.

Fronty penzistů stojí na akční uzeniny. Podle jejich barvy a struktury rozpadajícího se masa je patrné, že tyto uzeniny jsou možná roky zmrazené a dovezené kdoví odkud. Nyní je vesele baštíme, protože z české mzdy, téměř 30 let po revoluci stále nejnižší v Evropě, jsou pro nás tyo blafy cenově dostupné.

Jíme genově upravované potraviny, ale vedle v Rakousku můžeme číst na každém mléku, na každém másle „Ohne Gen“.

Nezměnilo se vůbec nic. Výhody z členství v NATO a EU jsou nulové.

Pokud mám platit členství kdekoliv, ale nemám z toho výhody, pak proč mám platit a být členem? Abych dostával příkazy a zákazy a jedl odpad, či chemikálie?

Ovšem nic z toho nechybělo v devadesátých letech v předpovědích a varováních Republikánů. A kde byl tehdy jakýsi japonský milionář? Kde byl tehdy jakýsi slovenský kšeftař a udavač StB? Ovšem komu dnes lidé věří a na koho, na základě diktátu České televize a TV Nova, národ plive? Na ty špatné? Ne, na Republikány. Lidé věří blábolům z dílny ODS a ČSSD ještě z devadesátých let dodnes a mávnou nad SPR-RSČ jen rukou. K volbám nejdou, nebo dají hlas těm miliardářům, kteří se chovají podle pokynů svých dobře placených psychologů. Hra na mžourajícího a tápajícího nevinného Babiše, nacvičená gesta a intonace strojené řeči profesora Fialy z profláknuté ODS. To učarovalo českého voliče.

Jakoby lidé zapomněli na rozkradenou státní kasu politiky TOP09, ODS a ČSSD a zpackané, či uměle nedokonalé zákony, které ničí český národ. Ten se zmítá stále v chudobě a lichvářských exekucí, protože Česká televize nadiktovala kdo je a kdo není volitelný a volené strany zákony o lichvě a exekucích měnit rozhodně nebudou.

Výčet zdánlivě různorodých kritických pohledů naopak dává ucelený obraz dnešního Česka a situace našeho národa a naší země, ve které se nacházíme.

Závěry, ať si nad tím vším udělá každý občan sám a koná v jakýchkoliv volbách podle toho.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…