Fleischer (SPR-RSČ): Rozum do hrsti, Evropo!

05.01.2017 9:42

Je politika současného vedení EU a vlád jednotlivých států Evropy bezpečná, nebo s námi liberálové hazardují a riskují naše životy a budoucnost EU a všech států v i mimo ni? Není čas na výměnu vedení v evropských úřadech a vládách států EU?

Fleischer (SPR-RSČ): Rozum do hrsti, Evropo!
Foto: sprrsc.cz
Popisek: SPR-RSČ - logo

Jistý český zpravodajský server uvádí, že počet soudních případů souvisejících s azylem se v uplynulém roce zdvojnásobil a v letošním roce by se mohl až ztrojnásobit. Azylanti si stěžují. Rostoucí počet Syřanů podává žalobu proto, že chtějí být sjednoceni se svými rodinami. Vynucují si právo na trvlý pobyt a občanství.

Na jiném místě sděluje tentýž server, že si imigranti si stěžují, že jim nejsou povolovány sňatky s nezletilými.

Německá socialistická ministryně pro integraci menšin Aydan Özoguz kritizuje, že německá vláda umožňuje sňatky nanejvýše u mladistvých ve věku 16 až 18 let. Podle ministryně by měla německá vláda jít s věkem níže.

„Plošný zákaz sňatků mezi nezletilými je možná myšlen dobře, ale v individuálních případech může vést ke společenskému vyloučení žen,“ prohlásila podle serveru Politico sociálnědemokratická ministryně.

A tak možná bude v Evropě po sňatcích homosexuálů, již brzy možníé i zneužívání dětí pod 16 let. A média i politici se na to tváří, jako by se jednalo o zcela normální věc.

Uprchlíci ve Švédsku si stěžují, že chtějí domy, ale dostali jen byty, že plánují příchod dalších příslušníků svých rodin a vyžadují a také dostávají azyl a trvalý pobyt.

Nikoho už nenapadne, že přestěhovat Sýrii a Irák, popřípadě další státy do Evropy je nesmyslné a nejde o pomoc, nýbrž o postupnou nenásilnou invazi.

Nikdo se nepozastaví nad tím, že požadavky imigrantů jsou stále vyšší a že už dávno překročily hranici toho, co v Evropě dovoluje zákon.

Je podivuhodné s jakým klidem se toto děje po událostech v zemích EU a poté, co tajné služby jednotlivých zemí bijí na poplach, že s příchodem stále většího množství imigrantů stoupá také riziko dalších teroristických útoků, což se bohužel potvrzuje v praxi.

Uprchlíci, ale i naturalizovaní cizinci rok od roku přidávají další a další požadavky, kterými mění zvyklosti a zákony a kulturu evropských národů, kde život ve svazku s dítětem je zatím stále ještě trestným činem a pokud si menšiny prosadí tuto obludnost, budeme dostávat další a další požadavky, protože jak vidíme, imigranti se dostali i do parlamentů a vlád zemí jako je Německo a Švédsko a další země.

Evropa se mění a pokud by požadavky se stupňovaly a pokračovaly tímto tempem dál spolu s dalším přísunem nových imigrantů, za 25 let by se mohlo začít uvažovat o zavedení trestu ukamenováním. Že nepřeháním potvrdí fakt, že někdo si dnes v Evropě vůbec dovolí požadovat, aby se změnily zákony hostitelské země a aby byly povolovány sňatky s dívkami kolem 16 let a níže a to se píše rok 2016. Když se v roce 2014 psalo o riziku možných teroristických útoků, tehdy byli ti, kteří varovali, považováni za rasisty a podněcovače k nenávisti. Otázka ovšem zní, proč by někdo nenáviděl někoho, nemá-li k tomu zjevnou příčinu. Jakpak je dnes rodičům dívek, které byly napadeny a znásilněny gangy cizinců, většinou muslimského vyznání? Pokud zaprotestují – jsou rasisté?

V roce 2000 by nikoho nenapadlo, že muslimové zničí budovu Pentagonu, New Yorská dvojčata a že později vystřílí redakci satirického časopisu v Paříži, či vypálí čtvrtě Stockholmu a Malmö. A kdyby tehdy někdo upozornil na to, že muslimové budou vyžadovat sňatky s dětmi, byl by považován za blázna, nebo xenofoba a šiřitele poplašných zpráv.

Píše se rok 2016 a to vše se již stalo a je to realita. Tak tedy? Jsme rasisté, pokud chceme omezit, či úplně zastavit imigraci z těchto zemí a pokud jde o pomoc, chceme ji poskytovat v zemích mimo EU, protože EU není nafukovací? Bude někdo vydávat zatykač s podezřením z rasismu a šíření nenávisti prezidentu Trumpovi proto, že prohlásil, že bude-li prezidentem, do států se nedostane ani jeden muslim? Jednotky, které chrání hranice a bojují s ilegální imigrací, ale i omezují imigraci obecně, tedy americká CBP a ICE jednají jen a pouze ve snaze uchránit své vlastní občany a to i muslimy, kteří se za dlouhá léta života v USA integrovali do americké společnosti a sami teroristické útoky a Islámská stát i jednotlivce, tvrdě kritizují.

Vždy se říkalo, že tam kde končí svoboda jednoho člověka, začíná svoboda druhého, ale co když se věc posune natolik, že tam kde končí svoboda jednoho, začíná potlačení práv druhého? Ptal se někdo dnešních dětí, zda chtějí žít v takovém světě? Ptal se vůbec někdo někoho, zda si lidé v USA a v EU přáli ve své zemi tolik cizinců, že jejich zvladatelnost je neúnosná? Že švédská tajná služba SÄPO vyhlásila, že již není v jejich silách mít pod kontrolou všechny cizince ze zemí, které ovládá Islámský stát? Že nevědí o cca 300 osobách, které vstoupily do země, ale nikde se nenahlásili a nikdo nemá ponětí, kde jsou a zda něco chystají? Kdybych řekl v létě 2010, že Taimour Abdulwahab al-Abdaly z Iráku je hrozbou pro Švédsko, byl bych patrně zadržen a žalován pro xenofobii a rasismus. Samotný fakt, že tento člověk byl napojen na Al-Kajdu a že 11.12.2010 spáchal bombové útoky v centru Stockholmu, které měly zabít obyvatele, nakupující před vánocemi dárky, ovšem potvrzuje, že spícím teroristou může být každý. Téměř každý terorista bývá po činu označován svými sousedy jako mírný a tichý a slušný člověk. Tento díky zpackanému útoku naštěstí zabil jen sebe, ale ostatním se podařilo povraždit tisíce obyvatel Evropy a USA a nad tím se nikdo nepozastaví? To není nenávist? Tedy trestá se jen konstatování, ale dokonaná vražda ne?

Když dnes napíšu, že v roce 2025 si budou bohatí muslimové chodit do základní školy vybírat své manželky, mnozí budou reagovat tím, že jsem blázen, xenofob, šiřitel nenávisti a poplašných zpráv. Co je tedy nedávná výzva německé ministryně ministryně pro integraci menšin Aydan Özoguz? „Pokud nejsou sňatky uznány, pak ženy ztrácejí právní nároky na podporu pro své dítě nebo na dědictví, jejich děti se stávají nemanželskými. Mnohým by to dokonce znemožnilo jejich návrat do vlasti,“ vysvětlila Özoguzová. Je vše v pořádku? Jste připraveni, rodiče dnešních 5 letých dívek? Že přeháním? Přeháněli kritici politiky multi-kulti před dvaceti – třiceti lety? Co je tedy dnešní čtvrť v malmö – Rosengard a čtvrť Husby v Stockholmu? Požáry aut a kontejnerů si lze klíčovými slovy vyhledat na googlu. Je to v pořádku?

Kam dál povede další přijímání uprchlíků a stavění bytů narychlo v EU? Kde budou byldet, až dojdou peníze na výstavbu bytů a také místa na jejich výstavbu? Až dojdou peníze, které platí státy EU za život každého nově příchozího uprchlíka? Opět jen plaším? Jsem xenofob? Bezesporu to někdo do komentu napíše, ale většina lidí si už dnes uvědomuje všechna rizika, která automatické přijímání imigrantů z rizikových zemí, že toto je časovaná bomba, která s ohledem na již proběhlé útoky, bude znamenat jednou možná něco, co si raději nechceme ani představit. Mnozí starší spoluobčané říkají “Jsem rád, že se toto nedožiju” ale co dnešní české, slovenské, polské, německé, rakouské děti?

Pomineme-li rasu, pak se na věc dívejme čistě matematicky. Sýrie má dnes 22 850 000 obyvatel a Irák 33 420 000 lidí. V roce 2015 bylo 1 600 000 lidí žijících trvale ve Švédsku, narozeno v cizí zemi. Po Sýrii a Iráku jsou další nejčastější státy, z nichž do země proudí tisíce lidí ročně ze zemí jako Eritrea, Afghánistán a Somálsko, které mají 6 400 000, Afghánistán 30 550 000 a Somálsko 10 500 000 obyvatel a lidé odsud proudí dál do Evropy den co den plní tábory na hranicích před EU a čekají. To je matematika. Jaký je tedy záměr evropských vlád? Přemístit je všechny sem do EU? Čekat dál až dojde ten poslední a neustále slibovat pomoc v našich zemích? Při tom množství – kde budou bydlet, přijde-li jich z každého výše jmenovaného státu jen desetina? Co budou jíst? Už nejse ani o to za co budou jíst, ale co? Bude všeho dostatek? I léků? Bude dostatek učitelů? A zvýšíme-li počet obyvatel EU, jak vystačí početně policie a armády států EU?

Poplašná zpráva, nebo matematika?  Bludy a šíření nenávisti, nebo pouhá fakta?

A další otázky – mohu já být xenofob, pokud se v Brně na ulici zdravím s muslimy, kteří tady žijí už přes 30 let? Jsem rasista, pokud si koupím jídlo od restauratéra, který je Vietnamec? Jsem šiřitel nenávisti k cizincům, když jsem pozval na drink dívku, která mi předtím sdělila, že pochází z Ukrajiny? Jsem rasista, když ve své skupině na facebooku mám Romy a diskutuji s nimi tak jako s ostatními členy mé skupiny?

Jsem člověk, který si nepřeje válku, nepřeji si smrt žádného jiného člověka a necítím vůbec žádnou nenávist  Američanům, či Rusům. Vítám možná jednání nově zvoleného prezidenta USA pana Trumpa s prezidentem Ruské Federace Putinem a budu rád, když dojde k jejich dohodě na mírových řešeních jakékoliv krize, kterých ve světě současně probíhá hned několik.

Evropská unie, ale i jednotlivé státy by měly vyměnit vlády. Dosavadní neoliberalismus poškodil Evropu i unii i jednotlivé státy a jejich občany dostal do těžké situace, stejně jako ty skutečné uprchlíky před válkou, ale i oběti teroristických útoků v zemích EU.

Stále více hlasů volá po stejné imigrační politice a ochraně hranic EU jako mají v USA. A stále více lidí volá po návratu národních států a omezení globalizace a nucené multi-kulti společnosti.

Ti prchající lidé mají své domovy a my máme také své domovy. Tudíž je třeba přestat si hrát na demokraty a řešit věc s rozumem. Zajistit stabilitu v zemích postižených válkou a ukončit příliv uprchlíků do států EU. Argumentů jsem výše vyjmenoval víc, než dost a ani jeden není nepodložen realitou. Bohužel někdy až moc zlou a krvavou realitou dnešní Evropy, která již není tou Evropou, kterou si pamatuji jako dítě v roce 1980. To co poslední vlády udělaly z Evropy dnes je něco, co by si tehdejší člověk ani ve snu nepředstavil a děti v tom věku v dnešní době si asi nedokáží ani představit co by bylo, kdyby současná politika pokračovala další desetiletí. Fakta a pouhá fakta hovoří jasně a není třeba emocí, ani záměnu za jakoukoliv formu extrémismu. Je to jen pouhý lidský pud sebezáchovy, akce a reakce. Nic víc. Proto politika EU a i jednotlivých států Evropy by se měla řešit již jinými politiky a jinak, protože dosavadní vlády i jejich práce vede jen ke katastrofě a tu si nikdo psychicky zdravý nepřeje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…