Fleischer (SPR-RSČ): Tvrdá cenzura na Parlamentních listech potvrzena

16.05.2018 20:57

Pracovnice Parlamentních listů odpověděla z mého profilu na dotaz položený mi čtenářem, čímž potvrdila bedlivé sledování popularity mého profilu a každý příspěvek.

Fleischer (SPR-RSČ): Tvrdá cenzura na Parlamentních listech potvrzena
Foto: archiv
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

 Jelikož mi delší dobu telefonují lidé, že se neprojevuje jejich hlas pro můj profil a profil PhDr. Sládka, učinil jsem dotaz v Parlamentních listech, jak je možné, že každé úterý po 15 hodině najednou zmizí naráz několik set hlasů z celého území ČR. Nyní jsem dostal podobný dotaz přímo na PL a reagovala místo mě z mého profilu pracovnice Parlamentních listů – potrefená husa,jak se lidově říká.

Copak tak negativního jsem napsal, že se každé úterý probere celá ČR a najednou republikánům dávají mín usové hlasy?

Považoval jsem to za hloupost a mrzelo mě, že jsem s ím redakci obtěžoval. Odpověděli mi všichni pracovníci, které jsem kontaktoval, že nemají ani čas sledovat všechny profily a vůbec nezasahují do toho, co kdo píše a jak na to reagují lidé.

Najednou se zděšením pozoruji, že z mého profilu místo mě odpovídá pracovnice Parlamentních listů!!!!

Ano, cenzurují bedlivě co který republikán napíše a systematicky mažou popularitu republikánům – všimnětě si i ostatních lidí v přátelích PhDr. Sládka v jaké shodně mají mínusy, které nekorelují s tím, co napíší a tedy mínusová hodnocení nemají smysl a není technicky možné, aby se v jeden okamžik ztratilo několik set plusových bodů.

Vymysleli si, že vám řčtenářům budou namlouvat, že dochází k podvodům a hrubě porušili GDPR a budou nahlášeni, protože cenzura je v ČR dle Ústavy nepřípustná.

Tady si Parlamentní listy odpovídají z mého profilu a hovoří za mě.

Drzost Parlamentních listů nemá mezí a já předpokládám, že budu smazán a nevadí mi to.

Dodnes jsem měl přesvědčení, že jde o seriozní médium, které nesleduje každý prd, z naší strany, leč mýlil jsem se. Jsou to cenzoři hrubšího zrna, než iDnes a to je co říci.

Žijeme v zemi, kde si kdejaký vekslák pořídí médium a pak hrubě zasahuje do svobody projevu a objektivity hlasování!

Budu tvrdě postupovat s tímto jasným důkazem cenzury proti parlamentní listům a žádám omluvu od pracovnice Synkové, že měla tu drzost se mi nabourat do profilu a mým jménem někomu odpovídat lži!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Paroubek (ČSSD): Šmardova SOCDEM na cestě podrazů

15:41 Paroubek (ČSSD): Šmardova SOCDEM na cestě podrazů

Od časů B. Sobotky, jehož je Šmarda věrným přítelem a učedníkem, strana Lidového domu nastoupila pod…