Hamáček (ČSSD): Ať uděláte cokoliv, vždycky tu bude nespokojenost

24.09.2018 8:35

Komentář na facebookovém profilu k nadcházejícím volbám

Hamáček (ČSSD): Ať uděláte cokoliv, vždycky tu bude nespokojenost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Hamáček

Pozice předsedy strany není jednoduchá a je jedno, zdá máme 7,5 nebo 20 procent. A ať uděláte cokoliv, vždycky tu bude nespokojenost.

Chci ale říci všem, kdo naší straně nepřejí, nebo členům, kteří mají obavy, že za dva měsíce ve vládě jsme toho stihli udělat hodně: stáli jsme za historicky největším zvýšením důchodů, vyjednali jsme navýšení platů ve veřejném sektoru i v bezpečnostních sborech a další prostředky na nutné investice, a také více peněz do kulturního dědictví. A budeme pokračovat.

Mějme ale na paměti, že ČSSD nejsem jenom já, Jirka Zimola či další vrcholní představitelé. Jsou to tisíce zastupitelů, radních a starostů, kteří spravují své obce nebo naopak důsledně kontrolují správu obcí z opozice. Najdete je v Karviné, Pardubicích nebo Jihlavě. Všude. Sociální demokracie je právě těch 13 501 kandidátů a kandidátek, kteří se teď uchází o podporu voličů. Jako předseda jezdím po krajích a mluvím se členy tváří v tvář. A budu to dělat dál. Je potřeba být na jedné lodi. Těší mě, že se to začíná dařit. Právě proto věřím v naše kandidáty a jejich výsledky z regionů. Ať je hlas ČSSD na radnicích pořádně slyšet!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…