Hašek (ČSSD): Ranní špatné zprávy II

23.07.2020 16:12

Další den s přírůstkem nakažených přes 200 a roste. Není mi úplně jasné, na co pan ministr zdravotnictví ještě čeká. Na jaře jsme byli premianty, teď to ve srovnání s okolními zeměmi vypadá na “poškoláky“.

Hašek (ČSSD): Ranní špatné zprávy II
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Michal Hašek.

Na parné léto to podle meteorologů nevypadá, doporučení na roušky může padnout okamžitě - MHD, místa s velkou koncentrací lidí jako nákupní centra a obchody atd.  Opět důkladná hygiena rukou, desinfekce prostředků hromadné dopravy - vlaky, autobusy,tramvaje,trolejbusy. Roušky uvnitř veřejných budov a dodržování minimálních rozestupů. Kontrolní režimy (teplota) při vstupu do nemocnic a sociálních zařízení, přednostní otestování zařízení pro seniory a pacientů přijímaných do nemocnic. Co je na tom tak těžkého? Nejde o to strašit lidi, ale být připraveni. Lépe prevence teď, než brutální hašení požáru během několika týdnů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

12:05 Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k opatřením proti HHC a podobným drogám.