Havlová (VV): Koncesionářské poplatky, aneb pravdu si ze zákona nezaplatíš

12.05.2014 12:26

Přesto, že máme zákonnou povinnost platit za televizní vysílání, nemáme zaručeno, že budeme objektivně za svoje peníze informováni.

Havlová (VV): Koncesionářské poplatky, aneb pravdu si ze zákona nezaplatíš
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Poslankyně za hnutí Úsvit přímé demokracie Olga Havlová

Právě jsem se dívala na televizní noviny ČT 1. Na můj dotaz, proč nevysílají moje tiskové zprávy, mi bylo sděleno, že jsem na kandidátce do evropského parlamentu za VV a do voleb to není možné kvůli propagaci.

Tuto informaci bych přijala a brala jako seriózní, kdybych ovšem neviděla informaci v dnešních zprávách, kde jmenovali všechny lídry politických stran mimo právě VV, kde je lídrem kandidátky Radek John. A právě tady vidím diskriminaci.

Tak aktivity poslankyně VV nemohou být odvysílány, ale ani nebyl mezi ostatními lídry uveden právě lídr za VV. Tak kde jsme. Všichni jsou povinni za informace zaplatit a nejsou objektivní.

Buď všichni, nebo nikdo. Když byl uveden lídr i za piráty a zelené, proč nebyl uveden za VV Radek John. Vždyť Věci veřejné jsou stále politickou stranou a mají stejná práva jako ostatní politické strany.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Místa, spojená s romským holocaustem, překryl nezájem

20:07 Premiér Fiala: Místa, spojená s romským holocaustem, překryl nezájem

Premiér Petr Fiala se s ministrem zahraničních věcí Janem Lipavským a ministrem kultury Martinem Bax…