Hejtman Bubeníček: Snažíme se skloubit potřeby turistiky, potřeby měst a malých obcí

11.03.2018 20:38

Hejtman jednal se starosty o dopravě ve Šluknovském výběžku.

Hejtman Bubeníček: Snažíme se skloubit potřeby turistiky, potřeby měst a malých obcí
Foto: Redakce
Popisek: hejtman Bubeníček (KSČM)

Na pozvání předsedy Sdružení pro rozvoj Šluknovska a zároveň starosty Jiříkova Michala Majáka přijel hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček s vedoucím odboru dopravy a silničního hospodářství krajského úřadu Jindřichem Fraňkem do Dolní Poustevny jednat o dopravní obslužnosti Šluknovského výběžku.

Součástí Sdružení pro rozvoj Šluknovska je celkem 18 obcí, právě s jejich zástupci jednal hejtman spolu s krajským vedoucím odboru dopravy. Diskuze se týkala hlavně plánovaných úprav jízdních řádů v regionu, zejména pak možných změn na lince U27 Mikulášovice – Rumburk a diskuze se dotkla také trati 084 Rumburk – Panský – Mikulášovice. „Naší snahou je najít rozhodně kompromisní řešení, někdy je obtížné skloubit potřeby turistiky, potřeby měst a malých obcí. Snažíme se hledat efektivní i ekonomické řešení a proto jsem rád, že jsme se dnes tady sešli a můžeme vaše potřeby osobně probrat a najít tak jejich řešení,“ řekl hejtman při setkání se starosty. Debata se také dotkla tématu zajištění kvalitní lékařské nemocniční péče ve Šluknovském výběžku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Česká měna reálně posiluje vůči euru o dvacet procent

13:09 Fiala (SPD): Česká měna reálně posiluje vůči euru o dvacet procent

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhodám české koruny