Hejtman Franc: První miminko jsem obdaroval tradičním poukazem

03.01.2015 19:23

Prvním miminkem, které se letos narodilo v porodnicích Zdravotnického holdingu Královéhradeckého kraje i v celém kraji vůbec, je holčička Andrea. Na svět se poprvé podívala v rychnovské nemocnici a to už dvě minuty po půlnoci. Váží 2,84 kilogramu a měří 47 centimetrů. Andrea je zároveň třetím miminkem, které se v novém roce narodilo v celé České republice. Jejím domovem budou Doudleby nad Orlicí.

Hejtman Franc: První miminko jsem obdaroval tradičním poukazem
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Hejtman Lubomír Franc

Prvním chlapečkem narozeným v roce 2015 v krajských porodnicích je Pavel, který přišel na svět rovněž v rychnovské nemocnici. Narodil se patnáct minut po půlnoci. Váží 3,32 kilogramu a měří 50 centimetrů. Jeho první cesta bude směřovat do Borohrádku.

Rodiče chlapečka a holčičky, které se jako první narodí v novém roce v krajských porodnicích, dostávají již tradičně od Královéhradeckého kraje dárkový poukaz v hodnotě 5000 korun na nákup dětského zboží. Dnes dopoledne jim poukazy osobně předal hejtman Lubomír Franc.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokop (Levice): Za populisty mám lháře z ODS

20:01 Prokop (Levice): Za populisty mám lháře z ODS

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ODS.