Hejtman Hašek: Velká cena má zelenou. Vláda schválila materiál ministerstva

31.08.2015 18:50

Vláda České republiky schválila v pondělí 31. srpna materiál ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy týkající se podpory Grand Prix České republiky od roku 2016. A to v novém modelu jeho pořádání.

Hejtman Hašek: Velká cena má zelenou. Vláda schválila materiál ministerstva
Foto: red
Popisek: Exhejtman Michal Hašek

"Držitelem licence (práv na pořádání GP ČR) bude spolek založený Jihomoravským krajem, městem Brnem a Centrálou cestovního ruchu Jihomoravského kraje, který bude také garantem transparentního hospodaření Grand Prix ČR. Byl tak naplněn další bod dohody mezi ministryní Kateřinou Valachovou a šéfem světového promotéra GP - společností Dorna Sports," sdělil hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek.

"Jsem maximálně spokojen s tím, že celé pořádání Grand Prix ČR v Brně bude v příštích letech pod absolutní veřejnou kontrolou, včetně transparentního hospodaření a výběrových řízení na dodavatele jednotlivých typů služeb, včetně pronájmu okruhu a sportovně-technických služeb souvisejících s pořádáním Grand Prix ČR," doplnil hejtman.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…