Hejtman Půta: Čísla pozitivně testovaných se neodráží v hospitalizaci

08.02.2022 14:27 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k současné vlně covidu.

Hejtman Půta: Čísla pozitivně testovaných se neodráží v hospitalizaci
Foto: archiv hejtmana
Popisek: hejtman Libereckého kraje Martin Půta (SLK)

I když aktuální čísla pozitivně testovaných jsou nejvyšší, jaká jsme kdy v našem kraji měli, neodráží se to naštěstí nijak výrazně na počtu hospitalizovaných na intenzivní péči v nemocnicích. Ty tak mají situaci plně pod kontrolou, i když se zdravotníci také potýkají s karanténami a nutností ošetřování členů rodiny. Významný pokles týdenní incidence v Praze, která je ve vývoji aktuální vlny nákazy o tři týdny před námi, dává tušit, že by i u nás mělo v dohledné době dojít ke zlepšení celkové epidemiologické situace.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…